Alla inlägg den 27 februari 2016

Av mizzsunshine - 27 februari 2016 19:13

Min dag började kanske nog så tidigt.


Jag kan backa bandet till att jag somnade strax innan 00 igår kväll, vaknade vid 2 tiden - gick ner och kollade hur det gick för Mogge med Tova eftersom dom inte låg brevid, dom kom upp ca 2.30, vi somnade ganska direkt alla tre. Kl 3.40 så väcker Mogge mig, jag frågade vad han vill eftersom han buffade på mig. Han svarar inte så var tvungen fråga igen lite sådär halvvaken och irriterad av anledning att jag blev lixom dragen ur skönhetssömnen. Det enda han gör då är att peka bestämt mot fotändan av sängen

(där Tova har sin säng). Haha! :D


Jag gick då ner och gav fröken mat, sen tjorvade vi på med allt möjligt som jag inte behöver återge i detaljer här, sen vid kl 7 var det dags för mat igen och då hade då inte jag sovit någonting ännu. som sagt,

dagen började nog så tidigt efter ungefär 3 timmars sömn.


Det var ingen ide att försöka nå mer, Tova somnade såklart efter maten men jag startade kaffet och fixade frukost. ca 9.30 väckte vi pappan ganska hänsynslöst med att dra upp rullgardinen ..


Jag berättade för Mogge att 2 av 7 nätter (fredag och lördag) har jag chans att sova eftersom han kan ta dom nätterna, eftersom jag tar hela veckorna (söndag till torsdag natt) och nu återstod endast 1 av dom 2. Eftersom jag inatt bara fick sova 3 timmar. Sen berättade jag vad/hur han gjorde under natten och han sa själv att han var en skitstövel, mot mig då! Han hade dock ingen aning om vad som hänt under natten så jag må väl förlåta honom :) 


Det var bara så himla roligt mitt i allt bedrövliga. Pekar bestämt mot fotändan av sängen och i ord betydde det att jag skulle ta Tova. Det var då bra att han hörde henne för det gjorde inte jag. 


Puss på dig älskling! 


Vi har nyss ätit middag och väntar snart in Mamma och Thomas som skulle komma  och hälsa på,

mitt under Mello. Hur tänkte dom? Nåja vi får väl äta morötter - gurka - dipp nån annan gång istället :) 


Hann inte ta kort under dom sekunderna hon log, men att man inte sovit så mycket glömmer man enkelt bort när man tittar på den här underbaringen som sover så otroligt gott just då!!  


 

Presentation


This is me

Fråga mig

8 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1 2
3
4
5 6 7
8
9
10
11
12
13
14
15 16 17 18 19
20
21
22 23 24
25
26
27
28
29
<<< Februari 2016 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards