Alla inlägg under juni 2015

Av mizzsunshine - 30 juni 2015 21:07

Haft en bra dag, synd att vädret inte var bra redan imorse. Alldeles för varmt klädd när solen komme fram.

Träffade mor efter jobbet, bokade tid för service på bilen och hälsat på morbröderna på camping storstrand.

Hem, hämta ut en drös med margit sandemo böcker. Första beställningen av sagan om isfolket och kompleta serien Häxmästaren. Aaah spännande !! Nu är dessutom serien Legenden om ljusets rike påväg med leverans. Love it!

Av mizzsunshine - 24 juni 2015 21:44

Usch hatar PMS dagar - ilskan formligen rasar i mig nästan helt utan orsak!

Trött i rötterna nu känner jag. Dags att få mannen från datorn och isäng. Så ja kanske kan sova. Har blivit lite sisådär med det nu sista dagarna.

Oroligt nu, fick veta att mamma är påväg till Piteå med ambulans. Usch jag vet att jag inte kan göra något men klart man blir tok orolig ändå. :(

Av mizzsunshine - 22 juni 2015 11:36

Denna blev helt klart bättre än förra. Thomas var här, socialiserade, spelade spel, åt grillat, tårta, jordgubbar. :) Mogge hamnade ändå vid datorn där i slutet ..

Inge direkta utomhus foton men men.

Värmen fortsätter, jag ligger ute och solar en stund innan kvällsjobb. Känns däremot fuktigt och rått ut. Uh.

Av mizzsunshine - 18 juni 2015 12:32

Sol, inte ett moln på himlen så långt ögat kan nå. Vindarna känns lite kalla men det gör ingenting. Har tagit fram solsängen, så ligger här och bara känner värmen! Lyssnar på fåglarnas kvitter, en hund skäller ibland längre bort, trafik susar förbi på vägen då och då. Det känns som att alla ärenden jag hade tänkt göra idag innan jobbet får vänta tills imorgon efter jobbet :)

Awrsome!

Av mizzsunshine - 12 juni 2015 18:57

Det har varit en lat dag idag. Bakat lite rabarberpaj och nå sorts chokladbollar :)

Grillat till middag idag och just nu håller Mogge på att bygga ihop ny fet grillen. :)

Jag jobbade igår så blev ledig ikväll istället. He gjorde ju int nått! Plötsligt blev helgens arbetspass mycket lättare :)

Puss på fredag

Av mizzsunshine - 6 juni 2015 21:33

En dag med regn. Jag slängde ihop en tårta, som inte alls blev så fin och inte Heller supergod. Bättre lycka nästa gång.

Varit till Luleå och handlat utemöbler till paviljongen. :) Älskling har monterat ihop det. Tur jag hitta en händig man.

Nu har jag tänt några ljus och ska se serie ett tag. Hopas att jag blir trött nån gång.

Inte dagens bild men den bjuder jag på.

Puss

Av mizzsunshine - 5 juni 2015 22:06

Ligger här i soffan fot/tass med Elsa. Riktigt mysigt ändå :) min Sov klocka ringde precis så ska väl lyssna på en om en strax.

Mogge har klippt gräs och monterar upp paviljongen, först nu på kvällen det slutat blåsa. Annars hade jag suttit där ute :) vet vet, kanske jag får sitta där imorgon när det regnar :) åh det kommer bli så mysigt där ute !!

Smärtan fortsätter och jag är ganska less!

Av mizzsunshine - 1 juni 2015 21:28

Dagen igår började inte alls super bra. Världens värk kring nyckelbenet, trodde ärligt talat att jag skulle gå sönder !!

Hela dagen hade jag ont!, låg i soffan med värmedyna. Smorde voltaren, sov. Såg serie. Låg i soffan. Ja ungefär så var hela dagen.

Idag hade vi möte med jobbet, smärtan var lika olidlig idag också. Ringde vårdcentralen, dom trodde inflammation i de muskulära. Ta smärtstillande, var i stillhet, kom tillbaka nästa vecka om det inte är bättre.

Ja .. så vila vila !! Snart dags att smörja lite mer, ta en omgång smärtstillande och hoppas att jag får sova någorlunda ordentligt.

Hade super Svårt att hitta ett sätt att ligga på när jag skulle sova. Allting gjorde ont! Normalt sover jag alltid på sidan/mage men gick inte alls. Så de fick bli ryggläge.

Få se hur de går ikväll ..

Imorgon mer vila !!

Presentation


This is me

Fråga mig

8 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3
4
5 6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< Juni 2015 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards