Alla inlägg under maj 2010

Av mizzsunshine - 20 maj 2010 21:23

Har suttit ute på balkongen och myst ikväll. Gode härligt när det närmar sig kväll och man faktiskt orkar vistas utomhus utan att smälta bort. :)


Min mami är gode söt <3


Längtar efter inglasningen. Nog vet jag att det kommer bli helvetes varmt där men ändå. :) Det är något mys med det ändå.


Dumbo åt upp en humla, eller vad det nu då än var idag. Han och Nova gjorde den gallidö och jag knosade den sen åt han upp den innan jag överhuvetaget han ta bort den.


Jag är som mysig hela jag xD


Av mizzsunshine - 20 maj 2010 17:20

Solen skiner, det är varmt, jag har kjol på mig, när hände de sist? xD


Dessutom mår jag illa, känns som att jag ska tuppa av precis när som helst, inte vart det bättre fastän jag har ätit en något bättre middag än det blev igår..


Imorgon ska jag till tandläkarn, inte heller det roligaste meen kommer ju förhoppningvis bli av med tandvärken efter ett tag. Så imorgon kommer jag vara ganska låg. Antagligen sova bort dagen i den mån det går att sova mitt på dagen när solen är som varmast. Lycka till mej..

Av mizzsunshine - 18 maj 2010 09:58

Det gick inte så vidare bra för mitt lag imorse. Hade tvättstugan bokad 7.00 - 10.00 Planen var att jag skulle tvätta allt som inte blev tvättat sist, dvs några sängkläder dukar m.m Jag hade ställt klockan på 6.15 så att jag skulle hinna vakna och äta frukost. Jåmenvisst. Jag somnade om efter att klockan hade ringt och sov till 7.11 Steg upp och gick ner, avbokade tvätt tiden, gick upp och la mig och sov till 9 istället. Den bakomliggande tanken med att boka morgon passet var att jag vet att jag inte har någon lust att tvätta på kvällen men får nog ta å göra det iallfall.. Eftersom att morgontiden verkligen inte alls gick. xD


Jag är nästan aldrig hungrig nå mer, det måste bero på värmen. Jag hoppas lixom över hungerkänslan och går direkt på att må illa istället.. Inte bra. Måste skärpa mig.


Ska snart iväg till stan å göra några ärenden sen får man se vad dagen har att bjuda på. Mami skulle visst till piteå någon gång idag <3

Av mizzsunshine - 13 maj 2010 13:28

Hann fasen inte blogga igår/inatt. :P

Gårdagen spenderades med att först torka av ute möblerna igen, leta fram en duk, två stolsdynor och till sist en kruka som jag i framtiden ska sätta någonting fint i :), Sedan gick jag över till en vän och vi surrade, var ute och cyklade med hundarna en sväng, åt jätte god mat (tack igen), spelade yatzy och jag vann iallfall nån gång :P Sen blåste vi till stan fram och tillbaka innan Lillis skulle komma fram till kommunen. :)

Vi hann men det var på hårstråt!


Jag och syster gick hem till mig senare och då kom en annan kompis förbi, drack kaffe, surrade om allt och egentligen ingenting speciellt, stackarn va tvungen å fara hem pga jobb i morgon, hehe. :) Jag och syster hamnade då i ett deeptalk som varade ungefär mer eller mindre till klockan tre inatt när vi äntligen kom på att nä fan vi borde nog hämta upp madrasserna från förrådet och he oss isäng. Fan det hade ju till och med börja bli ljust igen. Så klockan närmade sig åtminstone fyra innan jag somnade.

Lite tärd man känner sig idag, självförvållat så jag ska väl inte klaga.


Efter frukost och kaffe, sedan en efterlängtad dusch och morgon snusen (såklart) är man redo att möta dagen och kanske göra nånting vettigt.


Tankarna och funderingarna maler på och det drar ner lite på humöret faktiskt. Jag är lite fail, så är det, bara inse fakta...


Då vet ni.

Av mizzsunshine - 11 maj 2010 19:08

dagens låt: Yolanda Adams - I believe
dagens frisyr: Morgonfrilla ihosatt
dagens smink: Nada
dagens klädsel: Teamsportia brallor och linne
dagens planer: Städa städa tvätta
dagens vill ha: onsdag
dagens saknad: Någon, Lillis
dagens drog: Snus
dagens tråkigaste: hm, vet inte
dagens finaste: Mami
dagens kram: Katten
dagens humör: Någolunda
dagens mående: fint
dagens borde: städa ännu mera
dagens parfym: Ådii ?
dagens bästa: Vårkänslor
dagens sämsta: Fotdjävuln
dagens sysselsättning: städa ju?
dagens materiella vill ha: Ja säg det
dagens längtan: Someone? xD
dagens fundering: När? Hur? Var?
dagens middag: Stuvad pyttipanna
dagens mat: ^__
dagens kärlek: You never know, nä men katterna
dagens skratt: Lillis - släkten är värst
dagens tanke: När? Hur? Var?
dagens irritationsobjekt: Fotdjävuln
dagens smycke: Näspiercing
dagens just nu: Lyssnar på musik och sitter här
dagens önskan: Onsdag imorn :)

Av mizzsunshine - 10 maj 2010 21:42

Jag ska snart he mig åt sängen xD Dejt med Han Blund inatt :P Myys


Har inte hunnit göra så mycket av min påbörjade städning, men sakskåpet och alla satans papper är satta i pärmen där som ska vara någolunda. Strykt gardiner har jag också hunnit.


Imorgon är det fullt upp. Har boka tvättstugan 10-16, så hinner nog tvätta en del. Delvis ska jag tvätta sofföverdraget, sängkappan, gardiner, kuddar och filtar kanske? :P Vi får se. Mami lovade i ett svagt ögonbic att hon skulle hjälpa mig lite :P


Du får mig att le. Puss

Av mizzsunshine - 10 maj 2010 14:05

Vad har hänt med lilla mig?

Energi utöver desslike fick jag helt plötsligt, kan knappt sitta stilla ens. Kanske dags å börja knåpa på den där vårstädningen jag haft lust att börja med några dagar nu. Man vet aldrig.

Presentation


This is me

Fråga mig

8 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3 4 5
6
7
8
9
10 11
12
13
14
15
16
17
18
19
20 21 22 23
24 25
26
27 28 29
30
31
<<< Maj 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästbok


Skapa flashcards