Alla inlägg under februari 2016

Av mizzsunshine - 15 februari 2016 18:19

Vi har spenderat eftermiddagen på sunderbyn. Undersökning - Längd och vikt. 51,5cm och 3550g. Tjejen växer så det knakar :) Ultraljud - allt ser bättre och bättre ut så att vi behöver inte komma tillbaka förän Tova är 1år. Avslutade med provtagning. Så får vi vänta till onsdag med att höra vad dom proverna visade.


Vi har nyligt kommit hem igen och jag tvärskyndade mig hit till datorn medans Mogge gav Tova den något sena middagen. Jag gissar att han kommer att vilja sitta här alldeles strax.

Då täntke jag att jag och Tova ska mysa serie i soffan. 


Sen är dagen som snart slut och jag är åter tillbaka på nattskift gällande matning :P

Har fått sova nu i tre nätter, vilket var väldigt behövligt och nu är batterierna åter laddade. 


Då vet ni

<3

Av mizzsunshine - 14 februari 2016 21:45

Japp, Alla hjärtans dag idag. 


Det har varit en riktigt lugn dag. Har inte gjort direkt något speciellt alls. Badat tösen, Mogge har spelat endel och jag och Tova har myst i soffan, sen har även vi spelat endel spel, under dagen/kvällen.


Jag gav Mogge min alla hjärtans dag present, som bestod av två kalle pockets och ett kort som innehöll rätten till två speldagar :P  Jag fick tre berlocker till mitt armband. Ett T (som i Tova), och två hjärtan. Så fint :D


Jag hade tänkt ta en bild på oss tre men det blev inte så :/

Av mizzsunshine - 11 februari 2016 21:13

Började dagen med att vi sov väldigt gott, både jag och tösen :) Så mysigt.


På förmiddagen fick vi fin främmande, Pappa, Åsa och hennes kompis Malin kom till Piteå och medans flickorna var på stan och shoppade var pappa här med oss. så trevligt :D Vi fick blommor och Tova fick jätte söta pyjamasar som hon inte kan ha riktigt ännu, men snart :) En mössa och en gosse filt/nalle.. Jätte fint! Tack :D


Tova har haft en sådan där dag där hon mest är sovande, men vi fick se hennes fina ögon en stund på eftermiddagen iallfall. Nu ikväll har jag hunnit få sova ensam en hel timme, Kvalitetstid :)

Medans Tova har varit med pappan.


Fick en så härlig bild på Morfar och Tova. Och bilden på Åsa och tova, så fin. Åsas leende säger Allt! 


 

Av mizzsunshine - 9 februari 2016 19:08

Det känns som att jag inte har gjort något vettigt på hela dagen. Ja jag vet, tar hand om det allra underbaraste vi har. Tova <3 men förutom henne så har jag bara sett O.C på netflix större delen av dagen. Iallfall tills Mogge kom hem från jobbet. 

Jag hade maten färdig och på bordet när han kom hem, vi åt. Sen matade jag Tova, åt nästan hela målet med napp, duktiga tjejen våran. Pumpade lite, men de kom knapp mer än några droppar :( Sen körde jag 10 min crosstrainat bara för att försöka lätta allt negativt inombords. Fungerade sådär. Hämtade upp torra kläder från källaren, duschat och nu sitter jag i soffan och skriver här. Tänkte låta mannen få några minuter vid datorn. 

Jag känner mig så fail, pumpar och pumpar, gör allt jag kan för att amningen ska komma igång. För att jag ska kunna pumpa ut och ge det till Tova, om än i sonden eller i flaska. Hur som helst bara hon får det som hon bäst behöver .. Men det går bara inte, tre veckor imorgon har jag försökt och försökt. Blev så glad första dagarna det kom (mer än de kommer nu) och nu .. ja jag vet inte längre. Är det nån idé? Varför kommer det inte igång? Ska jag ge upp? Ska jag ge det ännu mera tid? :( 

Tova är ikväll kl 20.20 tre veckor gammal.
Hon har passerat 3100g. Lill knubbisen är hon nu. Sötplutten <33

Av mizzsunshine - 7 februari 2016 17:47

Idag har jag och Tova varit ute på promenad, lilla hon sov som en stock även i vagnen.

Hon var nerddad i Voksi påsen och det hade nog räckt med ett lager kläder under.

Men frös - det gjorde hon inte! Snarare lite åt andra hållet. Hur som helst så var det riktigt skönt att promenera, ca 45-50 min blev det. :D Ska försöka hitta nya promenad vägar nu .. när vi vågar oss ut :)


Just ätit och håller på att pumpa precis, får se hur länge jag orkar försöka gå igång amningen.

Vet inte varför men det går ganska trögt tyvär.

Snart blir det söndagsmys med käraste, sista dagen hemma tillsammans innan han börjar om att jobba :)

Hörde nånting om popcorn och serie.

Puss på er :)

Av mizzsunshine - 6 februari 2016 10:17

Jag sitter här - en liten stund "för mig själv", Tova sover i vagnen precis brevid, mannen ligger där uppe och toksover. Har inte riktigt hjärta att väcka honom trots att jag nog borde (klockan är ju ändå snart halv elva)


Jag hade velat städa och greja igår men när jag sa det behövde jag inte ens se på honom för att förstå att han inte ville städa på en fredag, så istället blev det massa fredagsmys och känna lugnet hela kvällen. Jag hade också velat gå ut på en promenad i vackervädret, strålande sol och -5 grader. Istället blev det iväg till stan och göra viktiga pappersärenden, nåja det kommer väl nya dagar.


Istället blev det städning och tvättning idag som jag snart ska ta tag i, men just nu - känna lugnet och dricka kaffe. Får se, beror på väder och temperaturen ute om det kanske blir en promenad idag istället. Vilket hade varit himla skönt både för kropp och själ. Kanske solen hinner tränga sig fram.


I övrigt ser dagarna ut ungefär likadant, mat, mys, pumpa, känna lugnet .. Snart blir det lite annars när Mogge börjar om att jobba på måndag och jag och Tova är ensam på dagarna. Det ska nog fungera ändå tycker jag :)


Inte nu till veckan men veckan efter då blir det fullt upp igen.

Till sunderbyn (som det ser ut nu) två ggr. In till stan här och fixa faderskaps bekräftelse m.m


Nä, nu får mannen inte sova nå längre :P Dags att sparka igång den här dagen.


Puss på er 

Av mizzsunshine - 5 februari 2016 22:43

En bild säger mer än tusen ord!!

Jag älskar dom här underbaringarna <3


Av mizzsunshine - 2 februari 2016 23:04

Japp idag är Tova 2 veckor gammal, hon växer så det knakar. Sover mest men det är ju normalt ..

Tar vara på varje sekund, speciellt när vi får se hennes mörka ögon.

Det var himmelskt skönt att vakna i vår säng imorse :D slippa sjukhussäng - bara det är guld värt.

Har inte direkt idag gjort något vettigt idag.

Jag har varit till stan en snabb sväng men annars har det blivit endel mys med Tova såklart

Presentation


This is me

Fråga mig

8 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1 2
3
4
5 6 7
8
9
10
11
12
13
14
15 16 17 18 19
20
21
22 23 24
25
26
27
28
29
<<< Februari 2016 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards