Alla inlägg under december 2015

Av mizzsunshine - 6 december 2015 20:44

Ena stunden är jag alldeles glad och känner mig lycklig.

Andra sekunden är jag bara less och irriterad över egentligen ingenting.

Känslan över den drastiska ändringen är obehaglig. :(





Ingen puss idag.

Av mizzsunshine - 5 december 2015 21:39

Idag är en dag som är mindre bra. Av olika anledningar.


Jag hade sovit tokbra natten till idag, men ändå så är jag hur trött och seg som helst.

Allmänt lätt irriterad på skitsaker. Känns som att det är nå hormoner som spökar! :/ 


Mannen i mitt liv är på firmafest ikväll - så jag har hemmet för mig själv. I och med mitt dämpade humör och att jag inte har nån spännande serie att fördriva tiden med så tycker jag att det har varit tråkigt att vara ensam hemma. Usch! När man lika har chansen å så kan man som inte njuta av det. Obra! 


Nu här mot kvällen så började jag iallfall se Filmerna om Annika Bengtzon .. är inne på andra just nu när jag gjorde en paus för att jag fick telefon samtal. Får se hur länge jag ids se film och om jag får gå och sova när jag vill (och om jag överhuvetaget kan somna) eller om jag behöver hämta hem mannen senare inatt. 


Det var min lördag  :)

Av mizzsunshine - 1 december 2015 19:20

Sitter här i soffan, med min bärbara dator. När hände det sist? Jag kommer inte ens ihåg, men länge sedan var det då. Gör iochför sig ingenting vettigt, läst en del bloggar och kollat runt lite på facebook. vad använda man egentligen all denna dator tid till förut? Minns inte ens det. Ofta, länge och hela tiden satt man ju uti den här dumburken och som sagt, kan inte riktigt förstå hur lite jag använder datorn nu.

Har ju surfplattan och i mobilen finns ju också allt nu.


Magen växer så det knakar och det känns lite tråkigt att jag inte har fotat magen ändå från början, känns meningslöst att börja nu. Det jag också tycker är synd, är att jag inte har lagt upp - vecka för vecka - anteckningar och bild från Gravidappen som jag har. Har sett endel som gör det. men men lätt att vara efterklok.


Hur det än är så längtar vi efter mini mer och mer hela tiden.

v.27 (26+6) idag. 91 dagar kvar till BF. 67.7 % av graviditeten har passerat. Herregud vad tiden går!!


Dom senaste dagarna har jag inte haft humöret på topp och haft svårt att somna, men när jag lägger mig här nere då är det som att jag somnar nästan direkt. Jag vet inte vad det beror på, men jag hoppas att det är tillfälligt och att det inte blir som förut!!

Av mizzsunshine - 1 december 2015 12:04

Har spenderat förmiddagen med Nathalie på stan, alltid trevligt :P När vi gick ut ur bilen utanför en av affärerna så skulle jag ta av skon och rätta till sockan, då ser jag att det ångar ur skon. HAHA! :D Var då bara tvungen och kolla den andra också och javisst, det ångade litegrann ur den också :P Då vet man att man är varm om fötterna. Ett gott skratt fick vi :D


Var bara tvungen att ta kort på skona sen när jag kom hem

(givetvis ångar det inte ur dom nu på bilden men ändå)

Det var bara en rolig grej.





Hur resten av dagen kommer att se ut har jag ingen aning om men det kommer nog inte hända något speciellt tror jag. Ska nog se det allra sista ut Dr Quinn, sen är den serien också slut :/ Vad ska jag se nu? Tips, Jatack!


Presentation


This is me

Fråga mig

8 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1
2
3
4
5 6
7
8 9 10 11
12
13
14
15 16
17
18
19 20
21
22 23
24
25
26 27
28
29 30 31
<<< December 2015 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards