Alla inlägg under februari 2015

Av mizzsunshine - 17 februari 2015 09:54

Sovit riktigt dåligt inatt, utan älskling och hört massa ljud som jag aldrig annars hör. Lite läskigt. Nu aktar jag mig för att ligga skönt i soffan för då äre kört på en gång, samtidigt som jag inte orkar göra nått för att hålla energin uppe. Passande nog är det grått och tråkigt ute. Hoppas det ordnar till sig när jag åker mot jobbet.

Tre arbetspass och möte tidigt på min lediga dag kvar innan helg.

Over and out

Av mizzsunshine - 16 februari 2015 11:41

Imorse gick det riktigt tugnt att vakna, klev upp och bad mogge starta min bil när han lika va ute. Satt vid köksbordet och kunde lätt ha somnat på fläcken, ögonen var riktigt svåra att hålla uppe.

Några minuter senare gick ögonen att hålla uppe utan problem så åkte iväg och simmade (bilen var ju redan startad, så det var väl bara att åka?)

Såhär efteråt var det då skönt, dagen blev lite längre och jag fick lite mera tid att se serie och göra ingenting på. :) Snart dags att ladda gör kvällsjobb.

Ha en bra dag

Av mizzsunshine - 12 februari 2015 20:07

En sån där dag när timmarna bara sprungit iväg utan att jag hinner med. Känns inte som jag har gjort egentligen något men ändå så poff är det kväll helt plötsligt.

Hämtat mina nya BHar som kom idag. Äntligen slipper jag få ont uti skulderbladen/nacken för att bh banden inte ger nått stöd. Vet inte alls hur jag har stått ut i ett helt år nästan.

Fredag imorn. Tjoohoo :)

Av mizzsunshine - 10 februari 2015 22:13

Dagen började jättebra med en 10-11 timmars sömn som grund. Utvilad och glad. Skönt att kunna sova ut nån gång, utan väckarklocka och massa måsten.

Åkte till stan och fick bra hjälp att byta ut en sorts BH mot en annan som både satt bättre och var billigare. Bra service!

Socialiserade med Nathalie en sväng, sen krånglade bilen så åkte till bilkompaniet och fått en tid där på torsdag då ska dom åtgärda problemet, 2000:- senare. :/

Hann surra med Thomas ett bra tag också sen hem och fixa middag och tända ljus för att mysa till one three hill.

Nu lite läsning sen hoppas jag på yrterligare en bra natts sömn.

Over and out

Av mizzsunshine - 6 februari 2015 10:19

Oj så tungt jag sov imorse! Missade mogges båda väckarklockor och var inte riktigt medveten om nånting på morgonen. Min egen väckarklocka hann bli aggresiv innan jag fattade att den ringde. Ops! Sådär hårt sover jag sällan nu för tiden men nån gång blir det visst så ändå. Härligt som tusan, känns som man ligger så långt ner i sängen - jättesvårt att ta sig upp. Äsch svårt att förklara.

Solen lyser såå fint och man känner energin sprudla, borde gå ut men har ingen ork. Passar på att göra ingenting innan det är dags att inleda arbetshelgen.

Puss på fredag.

Av mizzsunshine - 5 februari 2015 21:48

I måndags förnyade jag badkortet, så har jag simmat tre gånger denna vecka. Senast idag och det känns helt klart. Det känns även i min fot känner jag just nu.

Trött i rötterna ikväll och det är härligt. :)

Av mizzsunshine - 1 februari 2015 21:32

En sån där dag man egentligen inte skulle ha skrivit nånting, En sån dag.

Usch, tycker inte alls om såna här dagar. Redan nu så vet jag att sömnen kommer va skitkass och kan i te göra nånting alls åt det. Hate it!

Helt fel sinnesstämning! :(

Tur att det blir en ny vecka imorgon.

Presentation


This is me

Fråga mig

8 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2
3
4
5 6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16 17 18
19
20
21 22
23 24 25 26
27
28
<<< Februari 2015 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästbok


Skapa flashcards