Alla inlägg under augusti 2012

Av mizzsunshine - 17 augusti 2012 21:20

.. fast i ett annat tag så kan man undra vad som egentligen har förändrats ... Om inte annat så är det mina tankar som lever sitt eget liv, som vanligt.. Ätsch! Ska se lite tv sen göra något vettigt, fortsatt helgarbete resten av helgen också ..


Ha en bra helg, det ska jag!

Av mizzsunshine - 16 augusti 2012 23:45

Man anar inte hur snabbt en situation kan vända från det mörkaste till det ljusare och vilka sidor du har missat hos en person som du trots allt känt väldigt länge. Jag fick en glimt om det ikväll! 


Ikväll, kommer jag somna med ett leende.



Av mizzsunshine - 15 augusti 2012 10:39

En helt ledig dag,  Känner mig så himla sliten och orkeslös, Vet att det finns en del saker som jag borde göra, Handla, städa, tvätta det lilla som finns åt mig själv och så lovade jag även att jag skulle tvätta åt Morfar idag.. Ikväll är planen promenad med Emil, få se vad det blir av det :) När det inte är så dödligt varmt ute ..


OM jag nu skulle göra "allt" detta, så kommer väl jag krimera av smärta i foten ikväll, meen det får jag väl ta! Skulle vara som skönt att få allt bortgjort och även skönt att röra på kroppen litegrann


Shit, det plingade på dörren (visste ju att morfar skulle komma förbi å lämna tvätten), så tänkte att det är ju bara han, ingen fara.. men öppnar och ser att det är Erlandoo som står där då blev jag liiite förvånad! :) Hade ingen aning om att han var i piteå nu :)


Hmm, kanske skulle göra mig iordning att möta dagen nu, åka och handla och sen helt enkelt se vad som blir och inte blir av idag :) Värre än så äre ju inte.


Älskar mörkret som är på kvällarna nu, men skulle bara haft någon vid sin sida..


Av mizzsunshine - 14 augusti 2012 21:16

Jag blir så otroligt ledsen när det blir såhär! Gång på gång, hela tiden ..


Jag försöker och försöker göra saker på rätt sätt, stå för vad jag säger och hålla fast vid det, inga tomma hot .. men så blir allting bara förbanne mig rätt upp och ner och så  blir det mitt fel och jag blir den "elaka anna" ... :(  Jag försöker bita ihop och inte låta humöret explodera .. men det finns gränser!!


Man behöver inte vara rödd för mig, jag är faktiskt snäll! xD

Av mizzsunshine - 9 augusti 2012 20:57

Japp, ännu en gång har Samarin - tricket fungerat utom ordentligt bra! Man mår illa, riktigt illa - tar en samarin - väntar en stund, allt från nån minut till en kvart, tjugo minuter - så töms magen och man mår Kanon igen! Med en liten skillnad just idag då, tog inte ens en minut innan planen gick i verket och har legat golvad hela dan! Börjar som just bli människa igen .. Ska försöka få något i magen och sen äre tillbax till sängen som gäller, för nu äre spännande i isfolket - slutspurten! Demonernas fjäll Nr 41 läser jag nu, ÅH!


Gonatt!

:/

Av mizzsunshine - 6 augusti 2012 21:26

Idag har varit en sån där dag man lika kunde hoppat över, faktiskt. Sov på tok för länge imorse, redan där gick det snett, har som inte haft motivation att göra nå viktigt på hela dagen.. Sen har jag bara jobbat och om det får jag inte berätta nå så bäst å va tyst!


Tro jag ska gömma mig under täcket och läsa tills ögonen står i kors och förhoppningsvis känns allt såå mycke bättre imorgon! Right? xD

Av mizzsunshine - 4 augusti 2012 22:01

Igår kom ja och Teddy på vi skulle dra en Roadtrip till Byske/skeå idag, Sagt och gjort blev det så.


Jag vaknade relativt tidigt imorse, gjorde mig klar och for till bergsviken för enklare underhåll på bilen och surra med Thomas, for hem igen och efter ett tag så hade Teddy vaknat till liv så jag åkte å tanka sen hämta upp honom i Munksund. Fixa ny musik till bilen och så plattan i mattan! Bruuumm Bruumm.. Först till byske, till Karina och Tommy för att kunna samköra med dom vidare till Jessica, äta go fika och gratta Hampus som fyller 6 år idag. Blev bestämt sedan att vi skulle åka tillbaka till byske och äta middag där med dom .. Mycke skratt, underbara människor! :)


När vi kom tillbaka till Piteå för en stund sen var vi förbi SCA och spolade av bilen, satan va skiti den var! Huva


Åh måste bara säga att jag ha blivit kär!! I turbo, Jessicas hund.. åååh så fiiin:P

Lånar en bild på denna vackra varelse från Jessicas facebook.


 

Av mizzsunshine - 3 augusti 2012 15:49

Jag är inte riktigt den som ringer och klagar och har mig på grannarna, men efter senaste helgen så är min gräns jävlat nådd! Så jag ringde HSB imorse och sa som det var, hur jag har upplevt saker och ting, vad jag märkt osv. Helt enkelt från min synvinkel av alltihop. Så får se då hur allt fortsätter .. Hoppas (nästan), för den nästa hyresgästen som ska in här i höst att något redikalt sker och det är snabbt! :D



Hur som helst, nu är det helg och jag är tokhungrig så ska fixa nå käk och sedan får jag helt enkelt se vad som händer resten utav helgen! :) Ha de bra, de ska ja!


Presentation


This is me

Fråga mig

8 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1
2
3 4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14 15 16 17
18
19
20
21 22
23
24
25 26
27
28
29
30 31
<<< Augusti 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards