Alla inlägg under januari 2012

Av mizzsunshine - 20 januari 2012 16:29

Älskar min Dont even ask mössa!

Tomas är den enda hittils som har frågat vad det är man inte får fråga, en gubbe på stan sa att han inte skulle fråga vad det än då var man inte fick fråga så skull han då inte göra det! hehe, andra har bara blängt och inte sagt nått! :D Och så finns den skaran som förstår poängen bakom hela mössan. Awesome.


         

Av mizzsunshine - 15 januari 2012 20:44

Fick btw mitt avi som jag hade hoppats på i torsdags men har knappast tagit nå bilder i helgen ändå men det blir bättring på det, lovar! :)


Arvidsjaur i helgen med socialning, film, flufftäckte, hockey, födelsedag och andra spännande saker :P


nu lite fix å ladda för en ny vecka!

Av mizzsunshine - 12 januari 2012 11:04

Blev utringd på att jobba kväll ikväll, najs! Så steg upp och tog mig en uppvaknande promenad, det va som härligt faktiskt! :P nu sitter jag här och njuter av morgon kaffet, sen måste jag väl fixa till trollfrisyren innan jag vågar mig ut idag hehe.


Jenny beställde en kamera till mig tidigare, så betalade jag den till henne istället. Krångligt men det blev betydligt enklare att göra så ! :P Min Kamera var redan i förrgår på ICA men jag har inte fått något avi ännu, det som tydligen skulle komma som brev, inte som sms som är det smidigare sättet. Jag hoppas att detta avi dyker ner i mitt brevinkast typ idag helst! :D eller imorgon senast!  Vill ha vill ha vill ha den NU ! :D


Om jag inte helt plötsligt ska jobba i helgen så blir det mest troligt Arvidsjaur!


la la la

Av mizzsunshine - 9 januari 2012 20:49

Jag överlevde en redig RIVSTART på den här veckan! :D

Utringd på Intro helt från ingenstans (trots att det bestämdes i torsdags, tydligen). Promenerade hem från introplatsen idag eftersom jag lämnade bilen hemma imorse och fick skjuts istället. Tack!

Najs, nu kan jag må riktigt gott ikväll, å det tänker jag utnyttja till fullo. Sådeså!


Det är Myggfritt ute! Äntligen, känns som jag har längtat hela vinterna på den här kylan. Känns bra, det kanske hann bli liite vinter ändå tillslut! Men ingenting är som det brukar ändå, så ja det kvitta som.


Av mizzsunshine - 5 januari 2012 17:09

Gick av arbetspasset imorse, så kom jag hem och insåg innan jag ens provat att, jag tar mig inte in på parkeringen, så att jag ställde mig på besöksparkeringen gick in och la mig i sängen och somna efter en stund.

När jag vaknade efter skönhetssömnen gick jag ut och tog itu med projekt skotta fram parkeringen.

Sagt och gjort blev det så och det tog då nästan en timme, men helt klart värt det.

Ställde dit bilen och knytt fast den så är den varm och go när jag ska till jobbet igen ikväll för nästa natt arbetspass! :P 

Nu är det dags för mat och göra iordning håret iallfall litegrann sen är väl det inte så mycke annat å göra än å pallra sig till jobbet igen..


Imorgon när jag har sovit någon timma så är tanken åtminstone.. att jag ska städa lägenheten och stöka undan julen. Känns som att det är på tiden att det blir gjort också. Ska inte lova nå för det kan lika hända att jag är mer död än levande imorgon.. men tanken finns och det är väl den som räknas ? :D


Ha de bra

Av mizzsunshine - 2 januari 2012 16:02

När jag äntligen vaknade idag så kändes det som att jag hade blivit överkörd av ångmaskinen eller nå. Inte okej! :) Detta blev en ohändelserik dag, orkar inte egentligen göra någonting alls men var ut en sväng och gjorde nått ärende sen hem å skotta bort karmen på parkeringen i övrigt har dagen hittils bestått av one tree hill och det kommer nog förmodligen resten utav dagen också bestå av.. Har ingen aning om jag har feber eller om jag bara allmänt känner mig överkörd, måste nog pallra mig iväg någon dag och se om jag hitta en sån där bra öron termometer! :)

Av mizzsunshine - 1 januari 2012 21:05

Kort och gott, blåste hem till piteå inatt, sov nån timme, upp å jobba hela dagen & känner mig seg och golvad, avslutar arbetspasset med att ta reda på att jag ligger på febergräns. Jippie! :/ Kommer hem och stökar undan det värsta sen bara lite kurering sen nattinatt! Det var min dag ungefär.

Presentation


This is me

Fråga mig

8 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23 24 25 26
27
28
29
30
31
<<< Januari 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards