Alla inlägg under september 2011

Av mizzsunshine - 15 september 2011 14:15

Igår var världens sämsta dag på väldigt länge!!


Japp! Ute och promenerade i regnet, mobilen blev helt knäpp.. Blev nog lite blöt, började starta om hela tiden, gick inte att stänga av, tog ut batteriet och satte dit det igen då startar telefonen igen utan att jag gör nånting och så har den hållt på hela kvällen..


Skulle köra hem till mig en sväng och kika lite, ingen besöksparkering ledig (har mammas bil på min egna parkering tills vidare), jaja körde till statoil för att tänka ut vars jag skulle fara då.. stod där en stund så när jag ska åka iväg startar inte nybilen ens!! FAIL..


Lyckades ringa till Esa med min mobil faktiskt. så han kom dit.. sen ringde vi Thomas som kom efter ett tag, vi bogserar min bil till thomas jobb så skulle han lista ut vad felet är! Tack thomas!! Du är en klippa..


Idag fungerar telefonen felfritt! konstigt nog, har diskat undan äckeldisken och tagit bort äckelsoporna, väntar på att hjärtat ska komma tillbaka till piteå så ska vi fara förbi med nå grejer till min bil och hem till mig och kolla om filmerna jag beställde förra helgen har dykt upp på nå sätt!!  Denna dagen har en god förutsättning att bli bättre än gårdagen! på alla villkor..


ska göra mig iordning att möta dagen med ett leende så jag är redo att åka när hjärtat kommer hem..


då hörs vi...

Av mizzsunshine - 14 september 2011 05:54

Gör mig iordning för en full rulle dag, samma som igår och samma som det lär bli imorgon! Regnet öser ner och ser inte alls fram emot att gå utanför dörrarna..

Tur bilen står relativt nära iallfall! Bara på med regnkläder och se glad ut.

Klistrar på smilet ;)

Snön, kom nu och lys upp vår värld!


Då hörs vi.

Av mizzsunshine - 13 september 2011 13:14

Bilen vi kollade på i luleå igår, blev min iallafall! :P LYCKA!!


Är i Öjebyn nu och väntar på att Esa ska komma hem från jobbet och senare så ska jag träffa Thomas och fixa litegrann med bilen!! :D Ska också tömma min skrotbil på "bra att ha grejer" ..


Detta är MIN DAG!! ;D Så lycklig jag är nu..


BRUUUUMM BRUUUUMM :D

Av mizzsunshine - 12 september 2011 23:00

När Esa kom hem från jobbet såg vi en annons på blocket, en Saab 900 i luleå. Ringde och hörde oss för sen blåste vi dit för att kika på den, provkörde den och den kändes lite obehadlig, mest troligt för att jag inte alls är van att bilen rör på sig så mycke när man trampar på gaspedalen :P


vi får väl se vad som sker sen ;)

Av mizzsunshine - 10 september 2011 23:41

Jobb inatt med och när jag slutar ska jag hem till mig, äta frukost och packa ihop det viktigaste sen ilfart hem till älsk och sussa kudde några timmar.. mm mys ..

Efter det borde jag vakna till liv och göra nå nytta!!


Ha en bra natt alla, det ska jag ha!

Av mizzsunshine - 10 september 2011 05:27

Fast för mig är det såklart gonatt om någon timme eller sådär.


Har så gudars ont i ena höften och jag fattar inte varför! Jag har inte gjort nå ju!

Har lite pappa stuk när jag ska börja pallra mig iväg, å de känns inte riktigt bra!


Det börjar som smått ljusna ute och då lär jag ju bli pigg(are) igen..


Nattens timmar har sprungit iväg vissa stunder och jag är lite förvånad över att jag inte är såå trött, som jag trodde att jag skulle vara.. Helt okej!

Hoppas bara på fleeera skööna timmars sömn senare idag då.. Det behövs!


Kollat lite på blocket under natten och hittade någonting jag gillade, får se vad som blir av det.. Med min tur lär det väl gå som med dom andra bilarna den sista tiden. Borta, finns inte nå meer ... Synd


Tick tack tick tack ....


Känns awesome att det står en Saabolo och väntar på mig när jag slutar xD

Av mizzsunshine - 9 september 2011 21:07

Vi vaknade tidigt, Esa fick kaffe på säng trots att han ändå drack upp de vid köksbordet - det är tanken som räknas, visst? ;) Jag gjorde mig i ordning så fick jag skjuts hem till mig, Esa lämnade in bilen för montering av el - extraljusen.


Medans jag är hemma och tjollrar på så ringer det någon och frågar om jag kan jobba natt inatt och såklart tacka jag ju ja till det! :) Jag vill ju jobba..


Jag tar mitt as till bil och hämta upp mitt hjärta, gör nått ärende och inser att bilen absolut inte mår nått vidare bra. Vänster framdäck stod i en oroande vinkel och sedan när jag parkerat i öjebyn kommer dom kloka fram till att det är nått (vad det vad kommer inte jag ihåg) som antagligen har rostat sönder... Jasi jasi.. Vad att göra ?


Jag går iallfall och lägger mig för att försöka sova, livrädd eftersom jag måste ta bilen till jobbet på kvällen.. Tårarna rinner och allt känns goode hopplöst! Lyckas sova en timme!! Jippii :(


Jag ringde och pratade med mamma en stund istället för att försöka sova mer och så kommer hon med den briljantiska iden att hon ska köra sin bil till pite så ska jag få låna den! och åka med Thomas tillbaka på kvällen! YES! Tack tack tack mamma <3


Eftersom jag inte kunde sova nått mer så steg jag upp och invänta att Thomas skulle komma förbi och kika på min bil, och då bestämms att den ska på skroten nästa!  Han skjutsar mig till stan så jag kan hämta Esas bil, väl gjort och tillbaka i öjebyn så hade mamma också kommit dit..


Så alltså..

Från att ha endast bara min bil, så fanns det helt plötsligt tre till att välja på..

Mammas, Thomas och Esas .. Jag valde mamis! :D


Tack mami för att jag får låna bilen ett tag

Tack även till Thomas och Esa som ställer upp! :D


Helgens Natt arbete är inledd .. 


Då hörs vi..

2 Månader idag <3



Av mizzsunshine - 7 september 2011 13:21

Spelade ett spel på xbox några timmar igår. Lyckades slita mig när Esa kom hem igen efter att ha fixat fast extraljusen på bilen. Nåja, när jag hade gått och lagt mig insåg jag att jag har världens huvudvärk och efter en stund börja de tjuta i ett öra. nå liknande "tinnitus"-tjut.. Heela natten tjöt det i örat på mig och jag tänkte faaan jag kommer ju inte kunna sova med det här.. men lyckades faktiskt.

Tidigt imorse slutade det tjuta och vilken lycka!!


Skrev tidigare att jag skulle kika på en bil, men de blev icket..

Den blev såld innan jag hann titta på den.. :/ fail.. men thats life.


Regnet öser ner för fullt, för mig får det gärna bli kallt och börja snöa istället..


Då hörs vi.

Presentation


This is me

Fråga mig

8 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
     
1
2
3
4
5
6
7
8
9 10
11
12 13 14 15
16
17
18
19 20 21
22
23
24
25
26 27
28
29
30
<<< September 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards