Alla inlägg under juli 2011

Av mizzsunshine - 7 juli 2011 07:47

Rise and shine! :D


Torsdag idag.. Härliga tider men ännu härligare imorgon när det är freedag, wiie. Jobbar kväll ikväll och dag imorgon sen är det heelg och som jag ska måå!


Ibland kan man bli förvånad.. När jag kom hem sist så stod det en annan bil på min parkeringsplats. Undra varför? Hmm


Nä nu ska jag ta tag i den här dagen och göra någonting vettigt.


Då hörs vi

Av mizzsunshine - 5 juli 2011 20:26

Vaknar relativt tidigt, trots att jag var vaken halva natten av någon anledning. Känns lite bakvänt att man har för mycke tid till att göra saker när man är ledig. Till en början så var dagen rätt seg och tråkig men det ändrades snabbt när jag åkte iväg och socialade grabbarna grus ;) Så blev det plötsligt en superbra dag.


Jobb imorgon igen :)

Av mizzsunshine - 4 juli 2011 06:27

Shiit, redan måndag morgon och jag ska om ett tag åka hem och försöka sova.

Vart har den här helgen tagit vägen. Jobb, sömn, socialiserande med mycket trevligt folk ;) Det blidde inget badande som planerat delvis eftersom jag sov så länge men också vädret var inte helt på vår sida. Det är väl det som har hänt i helgen å lika glad för det är jag men gladast är nog ... ;D


Kaffe hade suttit klockrent nu men det får bli senare när jag har sovit och vaknat till liv igen :P Hoppas att jag inte sover fullt hela dan iallafall, hade ju varit trevligt att hinna göra någonting annat också samt vända tillbaka dygnet.


   

Av mizzsunshine - 1 juli 2011 22:36

Åkte tillbaka till Piteå igår, hämtade upp Lillis och tog henne med mig till stan, insåg att jag behöver vara hemma när jag ska vända på dygnet för att sedan nu i helgen kunna jobba natt. Det enda som känns lite jobbigt nu är att det är så varmt & kvavt! Känns dom det är åska i luften.



var en sväng på kyrkmarknaden idag med trevligt folk och träffade bland annat Siimon & Sofia, såg till några andra jag känner också. Det hade varit awesome om man hade haft tiden att dra å bada idag, men men thats life.

Det hinns, kanske redan imorgon om vädret är okej ;D


Sov gott och ha det så kuul i helgen :) Det ska jag ha


Då hörs vi

Presentation


This is me

Fråga mig

8 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1
2
3
4 5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15 16 17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Juli 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästbok


Skapa flashcards