Alla inlägg under januari 2011

Av mizzsunshine - 17 januari 2011 21:30

Är det tillåtet att inte vara smartast på en måndag?

Jag som oftast, med vissa undantag bara dricker kaffe på morgonen har just gjort misstaget att dricka det också på kvällen. Smart drag där! Som att jag inte har haft nog problem med att somna på kvällarna. Fast å andra sidan så går jag ju runt och säger att det inte känns som att kaffe effekten biter på mig.. Ibland gör den nog det, ibland inte. Kan också vara lite som jag tror att mycket av det är psykiskt. Att man intalar sig att man blir pigg av det.


Jag är inte direkt minsta trött ännu och det är lite konstigt. Har nog inte lyckats vända tillbaka dygnen riktigt efter tiden i Kiruna! Kul var det iallfall. Saknar att lyssna på MixMegapol


Det känns åtminstone bra att skolan har sparkat igång igen. Dessutom utan sovmornar eftersom vi nu har TSP, KoY och Etik som vi inte hade tidigare..


Nä nu är det dags att göra något vettigt :P


Stort grattis till Simon och Maja som fyller år idag.

Å en stor saknad efter mormor! miss you!

Av mizzsunshine - 16 januari 2011 14:23


Det har varit en lugn helg med mycke hit och dit känslor. Inte Okej!

Kan och vill inte ens försöka reda ut allting.. Jag ork it!

Det var väldigt länge sen jag under en helg kände "kan det inte bli måndag snart?" Inte okej!

Kranen/avloppet i köket fortsätter att mullra,bubbla,leva om. Inte okej!

Batteriet till min dator håller på ge upp. Inte okej!


Pratat en del med Anneli och det känns Helt okej! :D Naturligtvis har också One tree hill varit en del, kan inte säga annat för då skulle jag ljuga.



Av mizzsunshine - 14 januari 2011 13:35

Yess varmt välkommen fredagen! Slutade skolan kl 12 idag och så gick jag hem, vilket ändå inte tog så himla länge. Den ni! Solen skiner och jag var på allmänt bra humör. Ska tvätta om ett tag, kanske ska göra en snabbstädning också, beror på vad energinivån ligger på :P

Sen troligen bara må gott och sovmorgon imorn! Underbart. Sover himla gott på kudden jag köpte i kiruna! (Y) Plugga borde jag också göra.

Meen jag har ju heela heelgen på mej! :)

Av mizzsunshine - 10 januari 2011 20:59

Lite bilder från kiruna då! :D


 

Sköldis är ju oxå törstig ibland xD


 

Mina snorgröna Byxor! Haha


 

Gissa om de var nå gott! mmm


 

Jättetung påse, right? :)


 

Datanördarnas rike! :D


     

Av mizzsunshine - 10 januari 2011 20:56

Ja, vad ska man säga? Det känns lite som en dyster dag, varför det känns så vet jag inte riktigt eller så vill jag helt enkelt inte sätta fingret på det.


 


Nåja, skolan börjar imorgon och livet återgår till det normala.


Btw. Det låter som att avloppet i köket morrar åt mig ibland. Varför?!

Av mizzsunshine - 9 januari 2011 19:37

Så otroligt massa skönt att vara hemma.

Min egna säng, min nya kudde. Sova gott inatt var det ja!! YES


I torsdags var planen att vi skulle åka över till Norge och kika fast det blev inte eftersom att när vi vaknade på morgonen kollade vi upp vädret och inspg att det var åthelvete för dåligt väder för att åka så vi stannade i stan och hittade på annat trevligt istället.. ;) Å så fick jag massage och satan vad så lite kan göra så mycke. Ont gjorde det fast ska man må bra så får man lida pin, right?


I fredags städade jag och Jenny lite i hennes garderob och provade kläder. Kul! Fick några linnen och låna lite annat :P


Å så har vi kommit på några grejer. Som att skriva ner roliga saker som sägs i en bok. kul att läsa senare och se hur mycke hyss man ha hittat på under en tid!! haha


Lång bilfärd på lördagen när vi styrde mot Arvidsjaur. Mötte upp Mami, Thomas och Pontus i Jmk. Byte av barn hehe. Jag och Lillis åkte med Saabolon till Arvidsjaur och Pontus åkte hem till kiruna. När vi kom till Abborträsk var jag måttligt less på att åka bil.  På kvällen när jag startade datorn insåg jag att sändaren till min datamus var som poff borta. Fail! Den hittades iallfall senare i bilen och är inte helt och hållet borta, bara inte där den egentligen ska vara.


På ett sätt känns det som tråkigt att ha farit från kiruna, det är alltid kul att ses och umgås! Tyck it om att ni bo så långt bort :(


Det känns tomt att vara helt ensam, med tanke på att jag alltid haft folk omkring mig dygnet runt sedan vi fick jullov.


Är ju då hemma nu och ska bara måå gott ikväll, nöta lite one tree hill och så.. Göra nytta imorgon och sedan börjar allvaret om och allt ska återgå till vardagen.


Längtar till Februari!

Av mizzsunshine - 5 januari 2011 17:45


Så har man nött klart andra säsongen av One tree hill! Det är så himla bra och vill bara fortsätta nöta nöta. Nu är det mat på gång och sedan blir det en Datorfri kväll med gömda strömkablar till datorerna, socialande och spel ändå tills inatt någon gång om jag ids alls.


Då vet vi! :D

Av mizzsunshine - 5 januari 2011 01:03

Haha! Ja vad ska man säga mer än att det inte riktigt har varit min dag? även om den har varit som småkul ändå.


Jag vaknade, slog igång lite kaffe och startade datorn, slog mig ner vid köksbordet, fortsatte nötandet av One tree hill! Jenny kom hem och satte sig vid sin dator också vid köksbordet. Sedan klev finally Lillis upp också och tog en annan dator och joinade datanördarnas rike. Var bara tvungen ta en bild (som jag inte ids lägga ut just nu) Himla fint hehe.


Jag kom på den smarta iden att hjälpa pontus med hans Polishuslego. Det rasa i stort sett ihop. Jag är för gammal för sånt där, jag vet. Okej!


Nå sen så kom vi på att vi skulle fara å kasta tidningar och annat, så vi plockade ihop, jag tog kartongen med tidningarna och valsade neråt trapperna. i sista trappen stannar jag för att vänta på dom andra och så från ingenstans öppnas dörren jag står precis framför. Shit var rädd jag blev alltså! å bara som ett plus faller alla tidningar ut ur kartongen. Yay. Någon fick sig ett gott skratt åtminstone!


FAIL, Inte okej !!

Presentation


This is me

Fråga mig

8 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25 26
27
28
29
30
31
<<< Januari 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards