Alla inlägg under november 2010

Av mizzsunshine - 12 november 2010 09:18

Yess, bara dricka upp kaffekoppen och sparka igång de här städprojektet ordentligt! Ska börja sätta igång nå tvättmaskiner sedan ut på en liten promminix för att vakna till ordentligt. xD


  • Tvättstugan: 10.00 - 13.00 och 13.00-16.00
  • Tvätta så mycket jag kommer åt och hinner..
  • Diska alla ljus
  • Dammtorka och plocka iordning andra saker
  • Fortsätta hela hela helgen med resten av sakerna jag inte ids skriva upp här helt enkelt...
Av mizzsunshine - 11 november 2010 06:22

Jag hade garanterat kunna ge min högra arm för att få tillåtelse till att fortsätta sova. Dels för att min högra arm var lite ivägen och för att det var så hiiimla skönt och varmt under täcket. mmm jam jam. Blev lite förvånad att väckarn ringde, jag brukar småvakna av sterion några minuter innan mobilen ringer, fast jag hade tydligen glömt å ställa den. Attans.


Sista dagen på skolan inför några veckor, på många går vi ut på praktik. Som en gåva från Ovan så är vi ledig imorgon! Underbart underbart! En dag längre helg dessutom, det klagar inte jag över :P Fan va nice jag ska sova imorgon bitti vid den här tiden.


Ikväll ska jag rensa ner nå grejer till förrådet så dom inte är ivägen längre och jag kan göra en grundligare städning. Planen va att teddy ska dyka upp i eftermiddag också och hjälpa till. Najs!

Teddybjörnen är inte bara snäll, han är stark också :P haha


Ska fortsätta dricka mitt kaffe och sedan göra sig redo att möta dagen.

Av mizzsunshine - 10 november 2010 18:59

Jag är helt slut, planen var att åka och sociala med Johnny idag, men he vart it. kände att jag behövde en kväll där jag inte gör något speciellt.

Det har jag lyckats med ändå tills för en stund sen när jag kom på att min vinterjacka behövs tvättas och det var ett ypperligt bra tillfälle ikväll just av alla kvällar. Åså väl nere i tvättstugan så sprack mina planer om att tvätta typ hela lördagen eftersom det inte fanns så många tider lediga. Jaa men de löser sig, är ledig på fredag! ¤ YES ¤ så ska fixa massor då.


Jag saknar mina små hjärtan!! Jättemycket <3

Av mizzsunshine - 8 november 2010 08:53

Sitter här på skolan och har just skrivit in uppgiften som ska lämnas in i dag på datorn och har dessutom skrivit ut den. Najs bara en annan grej att fixa då innan vi börjar. Ska läsa ett häfte som vi fick före lovet. Den har jag helt förträngt ur mitt minne, tur Nathalie påminde mig! :)


Kan inte alls påstå att jag längtar tills den här skol dagen är över, komma hem till en absolut tom lägenhet kändes inte vidare spännande.


Jag känner mig halvtrött, tankespridd och tom.

Av mizzsunshine - 7 november 2010 19:47

Har skickat missarna till mami, för att jag ska få en chans att kolla om astman bland annat blir bättre om dom inte är här.. :( Det är så tomt utan dom här hemma, jag har nog aldrig varit här hemma utan att dom är här.


Shit, hur ska de här gå? En dag i taget, det var inte alls många timmar sedan dom for och jag har redan hunnit rensa tårkanalerna.. Sadface.




 


when you´re gone, there´s like a echo in my head

Av mizzsunshine - 7 november 2010 19:32


Nu är det söndag, skolan väntar imorgon. Vars har lovet tagit vägen?

Känns som att det är på tiden att få tillbaka lite dygnsrytm igen.


Mängder av socialande, film, deeptalk, allt för lite sömn på fel tid av dygnets alla timmar. Trevligt har det varit. Thanks alliihoopen! xD


De här måst vi göra om någon gång!, visst ??


 

Av mizzsunshine - 4 november 2010 23:58

Igår var planen så stort att vi skulle stiga upp halvtidigt och göra oss klara för att möta dagen med ett leende och åka och sociala ner Johnny, men så när klockan ringde på morgonen så mjauu, vi sover en timme till :P Skönt!


Har ju då som sagt varit hos Johnny hela dagen, tog sista bussen hem (20:15) sen har vi som inte gjort nå vettigt, mer än deeptalk. Vad vore världen utan deeptalk?


Bara för att någon (?) har fått mig att få den på huvudet!



Av mizzsunshine - 1 november 2010 13:13

Nu ska de lekas! :)


 


"det sägs att man ska ha barnasinnet kvar" - visst?!?

Presentation


This is me

Fråga mig

8 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10 11 12
13
14
15
16 17 18 19 20 21
22
23
24 25
26
27 28
29
30
<<< November 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards