Alla inlägg under september 2010

Av mizzsunshine - 10 september 2010 13:12

Den efterlängtade helgen är äntligen här, planen var att städa å tvätta i dag som sagt och det ska bli gjort, däremot har jag kommit på den smarta(?) iden att även byta gardiner och sådant. så de ska också bli.


Har precis satt igång första två tvättmaskinerna och så funderar jag på varför, varför just idag? Men så har det diskuterats i veckan om att ska man göra nånting så ska man göra det tråkiga först, nästan oavsett vad det gäller tror jag. Så jag gör det jobbigaste först sen tar det som är tråkigt :P Dvs säga samhälls och diabetes. Uurk.


¤Jag har ju heeela helgen på mig¤

Av mizzsunshine - 9 september 2010 20:17


Har du inte sett The Last Song SE DEN!


                                      

Av mizzsunshine - 9 september 2010 11:28

Japp, sitter just nu på skolan och skriver på arbetet om diabetes och jag kan lova på heder och samvete att efter inlämningen nästa vecka vill jag inte höra ett ord om diabetes! Jag är gode less! ;D



Av mizzsunshine - 7 september 2010 20:38

Shit! Vad det känns efter vattengympan idag. Trött som en gnu, träningsvärk i magen som heter duga och dessvärre gör foten ont när jag tar i den... thats life. men gud så härligt att vara sådär "utarbetat trött".. Underbart!!

Av mizzsunshine - 6 september 2010 20:56

Kom på att jag ska påpeka att jag har ett nyfunnet gammalt intresse ;P

Lyssna på radio genom sterion har jag inte gjort på år och dar.

Däremot nu när jag har en ny så lyssnar jag i stort sett hela tiden, från det att jag kommer hem efter skolan tills det jag går och lägger mig, den tid jag då är hemma..


Tycker det är som härligt att ha nå musik i bakgrunden när jag pluggar, inte alls högt, bara sådär pass att man hör det.. På det viset blir det som aldrig direkt tyst heller.


Å på tal om min sterio så har jag väckarklocka på den så jag kan vakna både till skiva och till radio.. Så nu har jag ställt sterioklockan ett tag innan jag egentligen ska vakna så jag märker om jag vaknar av radion eller icket.


Imorse vaknade jag tidigt, kände mig inte alls speciellt trött så jag slog igång radion och la mig i sängen igen. Givetvis somnade jag om sådär halvt om halvt och var mer död än levande när väckarklockan(mobilen) ringde ca en timme efteråt.. Jises. Att man aldrig lär sig. Det är livsfarligt att somna om när man väl har vaknat en gång. Huvaligen. Är huvudet dumt får kroppen lida, sägs det och så är det faktiskt i många tillfällen.


Imorgon är det självstudier hela dagen och så vattengympa sista lektionstimmen! (Y) å så middag i Bergsviken.. Kan de bli bättre?

Har svårt att tro de ;)

Av mizzsunshine - 6 september 2010 06:49

Jisses så trött man kan vara. Vaknade kring 5 tiden, tätt i näsan och snorig. Gick upp och slog bland annat på radion och lyssnade på rix, la mig i sängen igen tänkte bara ligga å lyssna. Men så hamnade jag mellan två ställen, någonstans mellan att höra och vara vaken och att bara höra ibland och inte vara speciellt vaken. Blev sådär jätterädd varje gång jag flyttade mig genom dom där ställena. Nej det går inte förklara. menvaaaad så trött jag är. Det var hemskt svårt att överhuvetaget fatta att klockan ringde, sen somnade jag om i en kvart till.. ojoj. Det är farligt att Snoozza. Eller att alternativt stänga av klockan i tron om att man tryckte på snoozze..


Av mizzsunshine - 5 september 2010 17:38


Ja! igår(lördag) så blev det Lule med mami och thomas.

Vi var på massa ställen på storheden. Bildtema, Ö&B och kappahl m.m

Jag köpte iallafall en stero (som går att hänga upp på väggen om man vill det) som dessvärre bara fungerar ibland mer och ibland mindre eller så är jag helt enkelt för oteknisk!? Den som lever får se.

Köpte också ett par Jeansleggings!? wohoo, det känns inte som jag men vafan man lever bara en gång. ;P

En transportbur slank också med och i den ryms båda två och det är ju en fördel! Ihopvikbar är den också det är ju ett +..


Igår kväll blev de party. Jag kan inte säga att jag blev speciellt full, det var trevligt ändå. Det är bevisat ännu en gång att man inte behöver va radiostyrd för att ha kul!


Å så lite deeptalk med Lillis! ;P


Idag har det inte hänt så mycke. Känner mig sådär lite halvtrött. Väntar just nu på att One Tree Hill ska börja och efter det får jag se vad som sker, kanske lite plugg om jag har tur.


Det var väl som allt för nu.

Lite bilder kommer upp någon dag när jag känner för det..

Av mizzsunshine - 3 september 2010 21:04

Yess. Fredagen har spenderats lite på skolan, lite på buss och var trevlig med en gammal tant, hon tycke jag var jätte snäll som lät henne sitta brevid mig.. Söt! Socialat och grejat med mami och slutligen är tvätten strax klar och då blir det att bara vara, se film/tv och äta nå gott för att sedan försöka att inte vara vaken halva natten.


.. Eftersom Jag, mami och Thomas ska till lule imoron. (Y)


Dagens irritationsobjekt!: Ont i fötterna.. Den ena ondare än den andra


Party Imorn!! Alejaaanddroooo ;)


Presentation


This is me

Fråga mig

8 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1
2
3
4
5
6 7
8
9 10 11 12
13 14
15
16 17
18
19
20
21 22 23
24
25
26
27 28
29
30
<<< September 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards