Alla inlägg under mars 2010

Av mizzsunshine - 15 mars 2010 17:55

Tog en promenad i det fina vädret tidigare. Oj så härligt.. Längtade till stugan. Kanske just för att det luktade bensin, solen stod som spön i backen xD..


Nå ska ta å berätta litegrann om veckan som var, onsdag - söndag.


I onsdags mötte jag upp Lillis, Ingrid, Gunnar och Berit i stan, vi for på Thai Garden och åt lunch. :) Väl hemma hos mej lyssnade vi på gammal musik <3 såg Lassie och Indianpojken och såklart Deeptalk..


Torsdag gick vi å handla nå som fattades till GO-maten lillis gör :) Spelade kort, nötte tv spel :) awesome. Säkert Deeptalk också som vanligt, minns faktiskt inte..


I fredags for vi till stan, gick på kvatum och trodde vi skulle hitta en kortlek, min kortlek behövde pansioneras :) men icket. Det fanns fan ingenstans, fråga en som jobbar där och den skulle finnas där vi va å leta. Antingen var det slutt eller så vad vi totalt blinda! :) Nåja, vi gick iallfall till Nodo och köpte fika, satt å kollade på folket som gick förbi, i ungefär 1½ timma tror jag vi satt där. Sen for vi hem å spela kort(jag vann hela tiden)/tv spel, såg pistvakt! Klockrent..


När vi hade vaknat på lördagen, fått i oss nå så kallad frukost och kaffe så kom vi på att vi skulle spela kort igen, Nollan. Eftersom jag vann hela tiden dagen före så skulle lillis slå mig och det gjorde hon till slut, efter många om och men. Snacka om att vi i familjen är dåliga förlorare! Den ena värre än den andra. :) Här spelas det på liv och död i stort sett :)


Lika fint väder var det på söndagen och jag kom på den smarta iden att passa på att torka av ute möblerna på balkongen! Stod där ute i linne, mysbrallorna och foppatofflorna, utan sockar och kände solen värma! Underbart. Sen satt vi där ute å spelade kort tills vi kom på att vi skulle göra mat och sedan skulle lillis packa. Vi hann såklart nöta tv-spel, CONTRA lite till. xD Sen for lillis hem och jag kollade wallander - Den svaga punkten. Planen var att somna tidigt men de gick inte! Inte så konstigt heller därför att vi mer eller mindre har vridit lite på dygnen, nå det borde inte vara så svårt att rätta till. Den som kan hända är att jag är relativt trött imorgon när jag ska upp före fan.. :) Det är ju en helt annan historia.


Imorgon ska jag som vanligt på möte, sen kommer Mami och storasyster till piteå en sväng innan dom åker vidare till Sunderbyn!. Tänker på dig mami! Du fixar det här!! love u!






Av mizzsunshine - 14 mars 2010 22:12

Har inte haft någon lust att blogga i veckan när jag har haft besök <3

Har ingen lust just nu heller så tar de nån annan dag :)


Ska fortsätta se wallander, sen lägga mig och hoppas på att jag somnar i någolunda normal tid ikväll.


Då hörs vi.


Av mizzsunshine - 9 mars 2010 20:31

Tycker att jag har varit duktig. Har diskat, städat (även dammtorkat, det behövdes verkligen) och håller på att tvätta, ska snart sätta det sista i torken sen bara hämta det efter en timma och bädda sängen. Efter det ska jag slänga mig i duschen, sen vettefan.

Sova så de blir fortare morgon? ;)


Imorgon kommer Lillis!! <3

Ska åka till stan och lämna in ett papper och säkert möta dom i stan.


Hade möte på förmiddagen och tycker att det var så himla roligt!. Fick även ett bra samtal tidigare när jag städade och det känns så himla bra!. Hela den här dagen känns bra. :P

Av mizzsunshine - 8 mars 2010 16:23

Tråkigt att bara sitta inne när det är sånt här väder.. Dels för att jag är förkyld, dels också därför att jag är ljus känslig. Får sån ruskig huvudvärk och det är inge roligt alls..


Håller på att tvätta lite sängkläder som jag inte idats tvätta tidigare, dels för att då blir det mindre tvätt imorgon när jag också ska tvätta :)


Det blir en lång dag imorgon, upp tidigt, fara till stan på möte sen hem och ta tag i städningen, sen tvätta kl 19 - 22. Förmodligen lär jag sova som en sten. :)


Ikväll blir det däremot lugnt och stilla. Se på tv och bara må gott.

Av mizzsunshine - 6 mars 2010 22:11

Har sovit massor nu det senaste dygnet. Somnade rätt tidigt igår ändå och vaknade ungefär kring kl 10 idag när mamma och Pontus kom förbi. Sen sov jag några timmar på eftermiddagen också. Det var strålande sol när jag somnade och mörkt som natten när jag vaknade. Gjorde middag och sen la jag mig å såg film. Nyckeln till frihet, som jag har sett så många gånger förr och efter det så började jag se Lassie och indianpojken.

Den är strax slut så lär väl fortsätta med Lassie på nya äventyr :)


Kollade febern för en stund sen och som tur var har jag då ingen just nu iallfall. Det kändes som att jag hade det förut men kanske sov bort den :) Hade en sjuhelsikes huvudvärk också och den verkar ha försvunnit den också. Det var inge roligt alls, låg i sängen och det kändes som att den snurrade massor. Huva.


Nä nu film och sen förhoppningsvis fortsätta sova.

Av mizzsunshine - 5 mars 2010 23:08

Yess. Borta jätte bra men hemma ändå bäst!

Tågresan gick bra, satt i en lugn vagn. Inte direkt någon som levde om, ingen jag irriterade mig på iallfal.. Däremot i vagnen intill satt de tjejer och sjöng.. Hm. Nå de gick bra iallfall och inga som helst problem i övrigt. Pontus höll sig vaken hela tiden, blev lite rastlös ett tag före boden. Kunde inte riktigt sitta stilla osv för att inte somna men men!


Sitter bara här och gör egentligen ingenting, funderar på att packa upp och bädda tillbaka kuddarna i sängen och lägga mig å läsa tills jag somnar lr nått.. Får se.


Å gosa med katterna ska jag också göra..


gonatt

Av mizzsunshine - 5 mars 2010 13:56

Jaha, då var fredagen här och lånar systers dator för att upptatera här litegrann. Det märks att jag aldrig suttit vid den här datorn förr. Jag skriver fel och det blir helt galet ibland. Är för fast vid min egen tror jag.


Snart är det dags att ta tåget hemåt igen. Hoppas det inte är fullt lika mycke folk på tåget den här resan också. Kommer vara helt slut i huvudet ikväll också tror jag :( Kommer ju dessutom har med mig en systerson som lär surra på en hel del.. :) Lite roligare om man har någon man känner att surra med.. Hoppas också på att tåget inte blir så himla försenat..


Har inte haft tid eller orkat blogga nånting sen i tisdags natt (onsdag om man ser på datumet) Kan bero litegrann på att jag e sådär halvsjuk. Halsen gör ont svårt att svälja och har även börjat hosta nu. Det tar åt andningen också så de känns svårt trots att jag tagit astma medicin. Illa de här.


Nåja. Hur har den här veckan varit då. Förutom att vi vuxna inte har varit så piggelina så har det varit jättekul att vara här. Åkt runt lite, kolla ute vid ishotellet osv spelat kort och sett film har vi också gjort.. Igår var vi på leklandetmed pontus, sen kom jocke dit efter jobbet. Jag också jocke åkte en brant rutchkana, å fyyy vad äckligt det var. Det var ungefär vääldigt nära att jag hade vägrat och gått ner igen :) MEN jag gjorde det ändå. Det kom upp den annan som skulle åka så skulle sett så lamt ut om jag inte hade vågat åka :) Kan ju lova att jag INTE tänker åka någonting liknande igen..


Känner faktiskt igen mig litegrann här omkring, minnena började komma tillbaka en del.. Däremot så skulle jag ju inte hitta nånstans om jag gick å vift ensam.


Pontus har pratat massor om mig på fritids, så när jag följde med och hämtade honom en dag så sa en fröken: Jaha så här har vi den omtalade Moster Anna! xD Söt. Det var lite roligt faktiskt..


Nu ska jag göra nå vettigare än att sitta här..


Då hörs vi!


Av mizzsunshine - 3 mars 2010 00:53

Är just nu i kiruna, har börjat lugna ner sig och det är snart dags för sängen. Eller i mitt fall madrass :) känner på mig att det kommer att bli asvarmt här inne senare inatt när jag har vikt igen dörren.. Får skylla mig lite själv när jag ville ha ett tjockt täcke. jag överlever säkert. Ögonen sticker pga tröttheten och jag kanske därmed fixar pontus väckarklocka som tickar. ;) vem vet


Tågresan gick relativt bra, vissa saker hade ju kunna va bättre men sånt man får räkna med. Tjatter nå så inni ..... Å träsmak i baken. Är inte alls van att sitta sådär rakt upp och ner i flera timmar..


nä är för trött för å skriva nå vettigt..


Då hörs vi. Gonatt

Presentation


This is me

Fråga mig

8 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3
4
5 6
7
8 9
10
11
12
13
14
15 16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26 27
28
29
30
31
<<< Mars 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards