Alla inlägg under december 2009

Av mizzsunshine - 9 december 2009 11:01

Oj så skönt det var att sova ut idag, trots att jag blev väckt att dörrklockan strax före halv tio. Det var en av dom som ska tapetsera och han skulle masa sig hit imorgon bitti så det skulle blir klart på fredag ;D Wie. Bara resten kvar då... Mindre roligt.


Känner mig lite hungrig faktiskt, dock kan det ju bero på att jag inte åt någon som helst form av middag igår kan tänkas.. :P 

Det blir så när man har fullt upp.



Av mizzsunshine - 8 december 2009 23:06

Det hinner knappt bli morgon så man hinner vakna så är det kväll igen och det är dags att sova. Herrejiises. Man tror att man ska hinna göra så mycket men likförbannat har man inte hunnit göra hälften..


Har hunnit träffa Thomas och Diana som hastigast på förmiddagen. ;D

Har gjort en massa annat också som jag inte ens ids nämna förutom att jag nästan har plockat undan i köket och i vardagsrummet färdigt, plockat upp nån köksrelaterad kartong och två diverse kartonger. Så nu är det tomt på köksgolvet och det står endast två kartonger i vardagsrummet, resten som jag inte kan packa upp ännu har jag pallrat upp inne i skrubben. Alla tomma har jag ställt ute på balkongen (tio st). :P


Jag saknar mina innerdörrar, känns fy så hemskt att duscha m.m utan dörr, visst brukar jag låta den vara öppen när jag är ensam hemma men va fan det känns inte alls bekvämt att vara helt utan. Huva. Jag hoppas att jag hinner få tillbaka dom innan helgen, men varför skulle de kunna gå som jag har tänkt ?!?


Imorgon är det onsdag och då HOPPAS jag att tapetserarna ringer och talar om att dom kommer. Vill få de här överstökat..


Gonatt

Av mizzsunshine - 7 december 2009 20:55

Har haft fullt upp hela dagen, kom hem för en liten liten stund sen ska bara ta det lugnt en stund sen lägga mig å läsa tills ja somnar. Orkar fasen inte göra nå annat ikväll.


En liten sammanfattad-punkt lista om vad som har skett idag.

  • Någon kom och hämtade mina två innedörrar från hallen. Den till toaletten och till klädkammaren.
  • Varit till stan och valt tapeter.
  • Hälsat på min mammas moster en snabbis
  • Träffat en barndomsvän + hennes son och hennes mammma en liten sväng. ;D Det var så länge sen vi sågs och jag hoppas att det inte tar lika länge innan vi ses igen.
  • Har hjälpt mamma att plocka ihop i lägenheten och sedan lastat det i bilen.
  • Skurat garderober och lite annat smågrejs.

Jag har också fått veta att jag ska få ett nytt golv till vardagsrummet. därmot när det ska ske vet jag inte riktigt, det är då beställt iallfall..

På onsdag eller torsdag blir det tapetsering här i vardagsrum och i kök.


Blev jätte glad när jag såg vad jag fick med posten idag. Två filmer som jag har beställt, en av dom var Flickan som lekte med elden. Ikväll hinner jag inte se den som planerat, de får väl antagligen bli nån annan kväll.. När de då blir får man se. Som sagt, fullt upp nu..

 

Imorgon ska jag på möte, hjälpa mamma att skura mer i lägenhten samt plocka ihop massa saker hemma hos mig, förbereda för tapetsering.


Helvete va snus de har gått idag. Blir väl så när man stressar hela tiden.


Å satan vad foten gör ont.. :/ Borde egentligen bara vila just nu, men va fan när inte tiden räcker till och man ska hinna vara överallt på samma gång. De går bara inte..


Nu ska jag kolla lite sidor snabbt på internet sedan ge katterna lite omsorg :P Sen blir det sängen och ska försöka att inte somna så sent så att jag är utvilad och redo för en ny dag där allting är fullt upp..


Måste bara tillägga att jag har en jävulsk huvudvärk, märkte jag nu när jag stannade av och möjligtvis slappnar av samtidigt..


Då hörs vi.


Av mizzsunshine - 6 december 2009 17:40

Trött nå så förbannat, somnade sent inatt och upp inte direkt tidigt men åter igen skedde sömnen på helt fel timmar av dygnet. Sånt som händer.


Borde nog verkligen försöka hålla mig vaken tills ikväll och sova då istället, blir ingen sovmorgon i morgon heller förmodligen.. Ska komma hit nå gubbar och göra nånting med mina innerdörrar, sen på dagen ska jag fara å välja tapeter och ha mig. Huva. Måtte detta vara över snart så att man kan börja dona och greja i lägenheten som man vill ha det, är så gudfördärvat less på KARTONGER!. ett jävulens påfund *ler*


Näpp, nu äre dags att begrava sig i soffan under en filt, med ett coca-cola glas på bordet, tv dosan brevid sig och godis på knät :P Underbart.


Sov gott ;D

Av mizzsunshine - 5 december 2009 15:28

Gud så trött jag helt plötsligt blev, blir lätt så när man stannar av gissar jag. Känner hur lätt ögonen skulle kunna falla igen om jag bara tilllät det. Däremot så är det ju ingen ide riktigt, bara fortsätta att hålla sig sysselsatt tills det är mer lämpligt att somna :P


Kvällens planer är ännu inte spikade så får väl se vad som händer och inte händer helt enkelt, ta de som det kommer..


Har ingenting vettigt att skriva så fortsätter väl nån annan gång.


krama

Av mizzsunshine - 4 december 2009 11:52

Nu är det slut på veckan och det är dags för fredags-myys.


Dagen började lite segt, telefonen har ringt väckt mig och så har jag somnat om igen bara för att vakna när telefonen har ringt ytterligare. Det ringdes angående tapetseringen som skall göras och det ska ske i början på nästa vecka, awesome. Steg upp och tvättade det som jag inte hann tvätta igår, ska alldeles strax hämta det. Efter det blir det väl att dona och greja litegrann, kanske en promenad hade suttit fint. Bara några minusgrader och annars vekar det vara hur fint som helt ute. Först och främst ska morgonkaffet avklaras :P


I eftermiddag kommer en kompis förbi och hälsar på, får se vad som händer sen. man vet aldrig.


jag har bestämt mig, får se nu hur det ska gå.


Av mizzsunshine - 3 december 2009 14:41

Ensamheten trycker sig närmare inpå

Den misslyckande känslan inom mig blir starkare och större hela tiden...

Mobilen är tystare än någonsin, msn är dött. Är det någon ide att vara kontaktbar då överhuvetaget? Nej så stänger av all skit och låter det vara så ett tag istället för att hoppas att det ska ske någon skillnad.



miorror mirror on the wall, tell me what im locking for..


Presentation


This is me

Fråga mig

8 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24
25
26
27
28 29
30
31
<<< December 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästbok


Skapa flashcards