Alla inlägg under november 2009

Av mizzsunshine - 14 november 2009 15:31

Som svar på en kommentar som lämnades i mitt förra inlägg kan jag bara säga att dom finns kvar, dock inte använda sedan sist :P Vem du nu då än är. Om du råkar läsa detta igen kan du ju diskret tala om vem du är. Jag har mina aningar meen kan ju aldrig vara säker. En smilegubbe säger int mycke..


---------------------------------------------------------------------------------------------------------


Dagen började med att jag steg upp en halvtimme innan den tid pappa egentligen skulle väcka mig om det inte var så kallt ute så vi kunde fara å fiska litegrann. Konstaterade när jag hade gått in i köket att det inte var så kallt och det blåste knappt. Så trycka i mig en macka och borsta tänderna så for vi till stugan och tog ut skotrarna. Fiskade litegrann, fick sammanlagt 5 abborrar, sen kom vi på att vi skulle fara till garne å hälsa på guuben som bor där ute mitt i ingenstans. :P Hade ju inte alls klagat om det var mer snö så man slapp allt jävla ris och helveteskap i skogen :P Nå det gick bra iallfall. Sen åkte vi hem och vi åt lunch sen slängde jag mig i duschen och sen bar det iväg på kalas :P Har precis kommit hem därifrån och tänkte bara snabb blogga lite innan jag återgår till att göra nå annat :)


Så du som kommenterade min blogg igår, tala om vem du är :P

Av mizzsunshine - 12 november 2009 17:05

Sitter här, har tråkigt och väntar på maten som strax är klar :P Det är bra. Då kanske man blir på liteee bättre humör åtminstone. kan inte direkt säga att jag är på dåligt humör men visst känner man sig lite låg ibland. Vissa gånger känns det underbart att vara "hemma" så att man bara kan sätta sig vid matbordet och äta :P Nåå jag brukar faktiskt hjälpa till men inte idag :)


Blev ingen klippning idag. Men kanske i helgen. *hoppas* kommer säkert it hinna tillbaka nånting till arvidsjaur innan jag jag flyttar och sen är det jul, nyår och hela baletten :P


Imorgon ska jag iväg till renvallen :P ta det lugnt och se på film med lillis, antagligen :P Sen får man se vad som händer under helgen. På lördag, tror jag så ska det kalasas litegrann.. Inte fest, utan kalas. Barnkalas :P För er som it förstod det.

xD

Av mizzsunshine - 11 november 2009 23:54

Det är väl likabra att jag bloggar nu när jag ändå sitter uppe fortfarande. Hade ju tänkt redan för snart två timmar sen att jag skulle lägga mig och läsa för att kunna sen somna i tid. Det sprack ju ganska stort insåg jag för en stund sen. Lika bra att jag ger upp eller hur?


Måste bara få berätta lite från dagens händelser. För att göra en lång historia kort så hade jag sagt till Lillis att jag skulle komma med bussen till arvidsjaur imorgon och då kanske hinna träffa henne på busstationen innan hennes buss hem gick.. Det hon inte visste var att när jag sa det till henne på sms befann jag mig redan i Abborträsk och hade planerat att åka hem till henne och gömma mig och hoppa fram nånstans. :P Mami följde med och vi tänkte att, lillis kommer ju se bilen, men skulle tänka att: ja men hon ska bara hämta nå saker pappa hade rensat från farmorshus. Så det skulle inte göra nånting, hon skulle fortfarande inte ana ugglor i mossen.


Så blev det. När Lillis och hennes mor äntligen kom in på gården med bilen, gömde jag mig i vardagsrummet och hörde hur dom satte sig till bords och började äta. Stod där inne och bet mig i tungan för att hålla mig för skratt. Väntade lite till. Sen gick jag helt enkelt ut i köket och sa HEJ lillis.


Haha, hennes min var obetalbar och man såg riktigt hur tankecellerna knakade :P och hon blev rädd, såklart. :P Hennes reaktion var: Ådi.. ÅDI, ÅDI, ÅDIIII ! MEN .. FÖRBANNADE HELVETES UNGE! D: JAG HATAR DIG! :D Sen kom hon och kramade mig :P sötbarn


She made my day :P


Imorgon ska jag klippa mig, funderar lite hur jag vill ha det. Har hittat en bild på en frisyr, lagt in den på mobilen. Kan visa den och säga att nånting i stil med det där, lite små ändringar bara. Luggen åt andra håller och lite kortare, och mer spret :P Det säger er som läser antagligen ingenting och det är nog lika bra :P Ni får helt enkelt se resultatet senare. kan kanske lägga upp en bild imorgon, om jag blir nöjd. Det brukar jag iof bli när det är hon som ska klippa mig. Förövrigt så vågar jag inte släppa lös så många andra med en sax i mitt hår :P Det känns bra med en fräsch frisyr såhär innan jul och nyår..


Nu däremot ska jag stänga av allt elektioniskt(datorn och tvn) och naturligtvis alla lampor förutom en och läsa en stund innan det är dags att möta nattten med ett leende.


Gonatt

Av mizzsunshine - 10 november 2009 19:59

Försov mig imorse, lite panik när man legat och golnat en stund i väntan på att znooze ska gå igång igen och sen tittar på klockan och inser en timme försent att jag nog stängde av den istället för att znooza den :D Ringde till mami som var snäll och skulle köra mig till stan, kuta in i duschen och gjorde allt annat som normalt brukar ta en timme på en halvtimma istället :P Inte illa..


Har rensa ut i förrådet nu, ska väl åka med det på skroten eller nånstans i slutet på nästa vecka eller så.. Ganska mycke roligt man har som man inte längre visste om att man har. ;P Såkallade bra-att-ha saker :), som sagt har rensat ut och bestämt vad jag ska kasta bort, det blev faktiskt en hel del.


Funderar nu på att bara göra mig klar och möta natten med ett leende. Neej jag ska inte sova ännu, ska såklart läsa nån timme innan det är dags för date med john-blund. :P Synd han jämt är så tråkig, för man somnar hela tiden av någon underlig anledning. Hmm :)


Snart lillis ;)

Av mizzsunshine - 9 november 2009 19:38

Tur den är slutt snart. Antar att det inte blir mer gjort ikväll så det är lika å lägga ner det och tänka på annat. På tal om det så tror jag att det blir en tidig kväll. Kanske rent utav snart, bara för att jag ska få hinna läsa en del.. Dock kändes det nog så tidigt, klockan är ju it ens 20.. Nå men här ids jag då it sitta iallfall.. Inte min dag idag. 

Av mizzsunshine - 9 november 2009 09:38

En vackne å så va den dan förstörd.


Jag vaknade, lite trött men gick iallfall upp och tog itu med ett samtal, det gick bra. Morgonen kändes fortfarande underbar. Startade datorn och matade fiskarna på facebook :), kollade pitebo-sidan, ringde sedan till pitebo och då barkade det!. Gick och duscha i sinne! sen la jag mig i sängen och tryckte en stund men insåg att de inte vart nå bättre för det. Så biter i det sura äpplet och tar itu med dagen som inte längre har några bra odds att kunna bli bra igen.. :(

Av mizzsunshine - 8 november 2009 21:29

Idag har det inte varit en sån där seg söndag, när man inte gör nånting och bara allmänt inte alls tycker om dagen.

När jag hade vaknat sådär mitt på dan(oops, sov nog lite för länge) så steg jag upp, åt frukost och duschade i lugn och ro sen gjorde jag mig klar och tog en promenad till musikgränd och var social med mamma och thomas, åt middag och sen for jag hem :D Pratat lite i telfon och donat.


Har fortsatt min packning idag och det är nu när det verkligen syns att grejerna försvinner och det istället står kartonger överallt som man börjar otrivas nå så hemskt. Känner att humöret sviktar litegrann just nu och det är nog bara en början, kommer med all säkerhet att bli värre snart. :/ 

Tur att jag ska befinna mig i renvallen nästa helg ;)


Känns som en evighet tills jag får flytta, trots att det bara är 23 dagar kvar till den 1 dec, vilket jag räknade ut nyss. Ska ringa och prata lite med pitebo imorgon, ang renoveringen och ditt å datt. Hoppas att den vettigaste personen är där, dom andra går ju it ens å prata med. usch


Nu hade jag tänkt att släcka ner och lägga mig å läsa istället istället. Försöka att inte tänka så mycket.

Av mizzsunshine - 7 november 2009 12:31


Tittar ut genom fönstret och det är alldeles vitt vitt överallt..

Synd att det bara är nollgradit ute. :/


Igår kväll blev en lugn kväll. Åt middag sen somna jag i soffan en halvtimme, underbart härligt. Vaknade av att jag fick ett mess, en kompis skulle komma förbi å hälsa på och lämna nå piteå-tidningar, så att det finns nu när jag ska packa och greja. Du vet ljus överallt, dom får inte gå sönder. så blir det lilla julafton när jag ska packa upp i nya lägenheten, när det nu då riktigt blir.


Sen såg jag film. Honey. Den är så bra. Älskar den filmen, speciellt slutet. 




Efter den var slut och jag hade sett slutet om igen några gånger så blev de att hoppa i säng och orkade inte alls läsa nå länge som jag redan tidigare hade förstått, så somnade relativt tidigt ändå.

Nu känner jag mig ganska utvilad, tur är väl det. för jag ska börja tvätta om en halvtimme sen ska jag göra nytta :P I eftermiddag/kväll kommer mami förbi och vi ska gå ner i förrådet och kolla lite vad som ska snöras bort därifrån.


me like!! 




Presentation


This is me

Fråga mig

8 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12
13
14 15
16
17
18
19 20 21 22
23
24
25
26 27 28 29
30
<<< November 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästbok


Skapa flashcards