Alla inlägg under oktober 2009

Av mizzsunshine - 24 oktober 2009 10:22

Uppe med tuppen idag. Är jätte trött egentligen fast känns som inte nån ide å somna om nu heller. Lika bra att ta tag i dagen på en gång. Har boka tvättstugan klockan 13-16 så hade tänkt gå och handla nu då. Få en promnad och vakna till ordentligt sen börja städa och tvätta :P Då borde jag vara lämligt klar till middags tid och sen då kan ta det lugnt hela kvällen :P Låter nice. Förena nytta med nöje.



Av mizzsunshine - 23 oktober 2009 18:48

Min dag har hittils varit helt underbar. :P Hade foten varit någolunda mer hel så hade jag inte haft något alls att klaga på faktiskt


Ringde till Phone House (nähää?), fick till slut prata med chefen och han skulle ringa nokia en gång till och sen ringa upp mig på fem minuter. Tog lite längre ändå men han ringde upp och sa att nu hade han ett beslut från nokia och han hade en telefon inne, däremot fanns det inget batteri. Men han(eller någon annan därifrån) skulle fixa tillbaka mitt gamla batteri så då skulle jag få en komplett telefon. YES!!.  Så for jag till mitt möte jag hade 13:15 och allting där gick som smort. Efter det skulle jag möta upp Johnny och medans jag väntade på honom gick jag in och hämtade min telefon. Sen när johnny dök upp bestämde vi att vi skulle gå å käka, eller alternativt fika så på vägen till matsället träffade vi emil så han följde med och var social. Efter det så gick jag och johnny mot busstation där vi tog varsin buss hem. Jag gick direkt och satte telefonen i laddaren och har satt in musik och grejat på litegrann. Har precis gjort mig kaffe så ska njuta av det och bara ta det lugnt ikväll.


Thats my day so faar.

Av mizzsunshine - 22 oktober 2009 21:40

Det har egentligen inte hänt något spännande sen sist jag skrev, bloggar väl egentligen bara nu för att jag i stort sett inte har någon lust att möta natten som väntar..


Gick ner till förrådet en sväng fast vågade inte vara där nå länge, kom på att lampan släcks efter en viss tid och det är lite scary att ta sig till lys-knappen i mörkret. Så jag ställde tillbaka lite grejer och gick upp i lägenheten igen, satt här litegrann och sen fastnade jag för en film som precis slutade. Jag ska väl ta å göra mig redo för natten, ta det med en klackspark och hoppas på att sömnen inte håller på sig allt för länge. Jag är inte ett dugg trött, trots att det blev en tidig morgon imorse. Var inte heller hungrig vid middagstid men åt iallfall. Vet att mitt humör inte blir nå bättre om jag skippar maten. Dom två första tecknen vid deppighet. Sömnlöshet och minskad matlust. Inte bra. Måste få det här att vända innan det blir så att man låser dörren och stänger av telefonen typ. :/


Been there, doone that!


Fan, jag borde hoppa av lycka och ingenting borde kunna få ner mig på jorden iallfall på ett bra tag. Men livet är inte alltid som man har tänkt sig.

Av mizzsunshine - 22 oktober 2009 15:10

Det är vad jag känner Precis just nu.


Är inte alls så glad eftersom att ingenting mer hänt idag, inte ännu iallfall. Jag ger upp! Har ringt några gånger till Phone House nu i eftermiddag och antingen är det upptaget eller så svarar det ingen och nu ids jag inte försöka nå mer! Thats IT! Gå å gräv ner dig telefonsatan.


Däremot är jag Jätte glad för att jag har fått besked om att jag fick lägenheten jag hade sökt och låg tvåa på. Var just på väg till stan när dom ringde så när jag hade gjort mitt ärende så gick jag dit och skrev kontrakt!. YES! YES! YES!

Av mizzsunshine - 22 oktober 2009 07:00

La la la la la  Dags att vakna nu, hur då någon i det blå har tänkt att det ska gå till den här tiden! :P

Har precis kommit ut ur duschen och vaknade till faktiskt lite grann. Ska göra mig klar i håert och ta på mig nå varmare och mysigare kläder och sedan behövs frukost och Kaffe! Efter det borde jag vara redo att möta dagen med ett leende.


Ska iväg på ett möte i stan kl 10 och efter det funderade jag på om jag ska gå till bibblan och läsa lite av boken som jag har börjat med. I hopp om att kanske The Phone House ringer :P Innan jag har hunnit fara hem från stan... You never Know.



Av mizzsunshine - 21 oktober 2009 18:03

Hade skrivit ett lååångt inlägg tidigare idag och då försvann allt så struntade i det och tänkle göra ett nytt försök nu, medans jag ändå sitter här och gör ingenting speciellt.


Jag och mami for in till stan och då gick jag in på The Phone House. Där har jag väl inte varit så mycket? Men för att göra en lång historia kort så blev en raklamation gjord och förhoppningsvis blir den godkänd imorgon och då kan han ge mig en telefon direkt från butiken. Han skulle ringa upp mig igen när han visste mer. Men om det jag känner på mig så måste jag gå in där nån dag igen för att det ska hända nå ytterligare..


En till grej som kan vara värld att nämna så har jag köpt Intersport mysbyxor med tillhörande tröja. MYS!

Av mizzsunshine - 20 oktober 2009 21:34

Då satt man här åter igen. Ingenting spännande har hänt sedan sist jag uppdaterade.. Disk och liknande saker är Inte spännande kan jag ju lova, av hela mitt hjärta. Sitter mest bara här och verkligen överväger att lägga sig och sova så att morgondagen gryr snabbare. Imorgon är det Onsdag och det betyder att jag har endel saker att uträtta. yay.


Hoppas verkligen att Mr.chefen på Phone House får tag på nokia - människorna imorgon bitti och att nokia i sin tur har ett Positivt besked. Så att chefen har något Roligt att berätta sen när han ringer upp mig och meddelar.. Igen.. Vill verkligen kunna sluta tjata om min mobil i bloggen. Känner själv att det är ganska enerverande. :P Fast å andra sidan så är det oftast ingen som kommenterar (förutom du då Lillis, min trogne läsare). Tiger och samtycker. Brukar det väl heta? Har jag hört.


Sängen Here I Come!!

Av mizzsunshine - 20 oktober 2009 19:46

Hemma igen efter simming och middag, blev guud så trötter och allmänt seg. Funderar om jag skulle stängt av tvn och startat musiken istället, så att man får nå gjort. Däremot Så kändes soffan så otroligt härlig just nu. :P Något mer hade jag inte att berätta för tillfället (:

Presentation


This is me

Fråga mig

8 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3 4
5 6 7 8 9
10
11
12 13 14 15
16
17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31
<<< Oktober 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästbok


Skapa flashcards