Alla inlägg under september 2009

Av mizzsunshine - 15 september 2009 12:13

Vaknade imorse av att någon kittlade mig under foten, den onda foten till råga på allt. hehe. låg kvar och halvsov tills våra bästa år började på tv, då kom mami med kaffe :D gottgott och och vaknade faktiskt till någolunda. Nu efter duschen känner jag mig faktiskt redo att möta dagen med ett leende. :D Inte dåligt.


Nu måste jag däremot bädda iordning soffan, sätta tillbaka soffkuddarna och dylikt. Göra iordning håret så man ser någolunda ut för världen :)


Vi ses sen ;)



Av mizzsunshine - 14 september 2009 20:09

Ny dag, ny vecka och nya möjligheter.


Har varit till arvidsjaur en sväng idag, skjutsat hem lillasyster <3 handlat lite och sedan har jag hjälpt min mor att städa, har som pysslat med det till och från hela eftermiddagen, blev som i stort sett helt färdig med det för ett litet tag sen bara. nu sitter jag bara här och gör inte så mycket, lyssnar på musik och surfar litegrann


Provade köra bil förut idag också, det gick inte vidare bra. Körde från renvallen till samhället sen var det kört. Vågade helt enkelt inte längre. Så får vänta ett tag till med bilkörningen. Är sådär ganska less på att just Åka bil. men men thats life.


På söndag slutar min sjukskrivning gälla så borde ju vara pigg igen då.. tvivlar dock på det likförbannat :D


krama


Hej

Av mizzsunshine - 13 september 2009 23:34

Välkommen till min ny rensade och mer seriösa blogg *skratt*


Imorse när jag vaknade steg jag upp och då frågade ingrid om jag ville ha kaffe och såklart ville jag det :D till och med lillis han stiga upp lagom till "morgon"kaffet också. fick nån slags nybakt bröd också, kom inte ihåg just nu vad dom heter. Kan då inte stava det heller så tänker inte ge mig på att försöka. Sedan gjorde vi oss klara och for till stugan. Ingris grävde upp nå potatisar åt mej som jag skulle få med mig hem. vi surrade vidare med dom andra som var där och sedan åkte vi tillbaka till renvallen, när vi kom dit så packade jag ihop mina saker och väntade på att mami skulle kommer och hämta mig. På hemvägen handlade vi och ikväll har vi som mest bara tagit det lugnt.


skriver mer imorgon. kram

Tidigare månad - Senare månad

Presentation


This is me

Fråga mig

8 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
 
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14 15 16 17
18
19 20
21
22
23 24 25 26
27
28 29 30
<<<
September 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards