Alla inlägg under september 2009

Av mizzsunshine - 23 september 2009 21:04

Orkade inte blogga igår, städade och tvättade i stort sett hela dagen, från det att jag steg upp tills det att jag gick och la mig, inte så sent men ändå :P somnade ganska fort när jag väl tog mig isäng och slutade läsa. Måste läsa lite mer ikväll, har inte tänkt hålla på med den boken hela hösten. Vill ju faktiskt se filmen också, den sägs ju ska vara bra. :P


Har i stort sett gjort klart min höst städning nu :D Allt som ska tvättas har blivit tvättat, det känns bra. Hittade massa skrot under soffan och sängen när jag städade där :D

Har gjort en massa annat också som inte finns nå värde i att berätta :P


Det jag däremot har kvar är dom två återstående garderoberna och insidan alla köks skåp dvs också det sk "sak"skåpet, det lär ju ta en stund att rensa där i och ställa allt i ordning så att man faktiskt hittar det man söker och sist men inte minst byrån i köket. Usch!, vill inte ens tänka på det. men det måste ju göras det också. Vet att det finns en massa smått å gott som inte skall vara där egentligen.


Ikväll tar jag det bara lugnt, känner att jag överansträngt vänsterfoten nu i några dagar så måste försöka hålla mig stilla ett tag nu. Tror att jag ska stöka bort nå grejer (redan där sprack de där om att sitta stilla) och sedan gå och lägga mig, göra en tidig kväll och bara läsa läsa tills jag blir trött och somnar :P Det lät som en bra ide tycker jag.

Ska inte sova halva dan imorgon, har ett möte mitt på dagen så jag måste ju faktiskt vakna till före också


Såg nyss en reklam på tv, om kexchoklad, det är gubbe som sitter på en bänk och ska äta en kexchoklad och dricka kaffe, så kommer en tjej och välter omkull bänken så att han spiller kaffet över sig. Så lamt skratt alltså, skrattretande, irriterande. Inte fan skulle jag skratta om jag var i hans situation, kanske att det skulle komma ett svagt leende efter en lång rad med svordomar. herregud!

 

Gonatt!

Av mizzsunshine - 21 september 2009 18:28

En sån där dag när man egentligen inte skulle ha stigit upp ur sängen, än mindre öppnat ögonen.

Ringde vårdcentralen på morgonen och fick komma på en sk akuttid 10:30. Nå väl där och träffade läkaren så vägra han förlänga min sjukskrivning och skrev ut ett intyg som visar att jag inte ska ha ett jobb där jag måste gå och stå mycket. Så från och med idag är jag Friskskriven. Jå tjena. Foten gör ondare och ondare hela tiden och jag försöker att inte tänka på det men det är svårt.


Sen har det som bara gått utför hela dan känns det som. Hade bokat tvättstugan inatt (22-07) fast bokade om och bokade grovtvätten mellan 19-22 så får se om man överhuvetaget orkar tvätta tiden ut och kanske boka 22-07 och tvätta lite till. Dock inte mer än till 00-01 eller så. Får se. Egentligen orkar jag inte göra nå, gör för ontl ite här och var.


Förösker att inte låta tankarna vandra iväg allt för mycket, också svårt eftersom jag inte direkt håller mig sysselsatt eller så pga att jag är kvinna och kan göra två saker samtidigt :P Har inte listat ut vilket ännu.


Har städat en garderob idag och kastat lite grejer som jag inte använt på över ett, två år. såna saker som man tänker att de kan vara-bra-att-ha.. men nix inte nå mer. Har tillräckligt mycke sånt kvar ändå så det gör ingenting om litegrann försvinner.


Jag köpte lite nya handuukar till badrummet idag också. INTE svart! yay. Det känns bra.


Imorgon ska min snälla mor hjälpa mig å köra bort skrot, bland annat det jag nyss nämnde men också den gamla katt-klösar-brädan som har stått här och skräpat i delear i några månader och säkert nå annat. Hon ska också få den stora äran att stryka mitt sofföverdrag. medans jag gör annat vettigt, som att fortsätta tvätta mattor och dyligt eller städar. Får se hur långt jag hinner ikväll, man vet aldrig.


så nu ska jag ta ihop överdraget och överkastet till sängen och dra mig mot tvättstugan :D



Av mizzsunshine - 20 september 2009 20:42

Nu var det kväll igen och jag känner mig lite tröttis..


Tror att jag ska slå av datorn och lägga mig i sängen å läsa istället. hur länge jag då orkar det.. Det var inte så mycke aktivitiet här för tillfället. Ska upp tidigt imorgon och ringa vårdcentralen.


Har börjat nosa på höststädningen, tog nämligen tag i att skura ur sopslåpet. Behövdes tydligen men var inte farligast ändå. Har boka tvättstugan imorgon kväll/natt mellan 22-07, så får se vad jag kommer mig för att tvätta då, har ju som hela natten på mej fast tråkigt nog är jag ju en sån där sjusovare på natten :P Nattugglan släng dig i väggen (:

nå nä jag brukar kunna vara uppe på natten också om jag verkligen vill och har något spännande för mig.


Hmm djupviken. Säger det dig något lillis ? :P Vi ska int va uppe till nå jävla sex!! klockrent!

 

 

Av mizzsunshine - 20 september 2009 16:45

Har äntligen kommit hem nu, blommorna håller å dö och det ser allmänt hemskt ut här. Hade nästan förträngt hur det såg ut här medans jag nu har varit i arvidsjaur. Som en blit från klar himmel slog det ner på mig *ler* Har träffat jenny, jocke och pontus idag, for å fikade i stan och sen for vi hem till emi, (en kompis till dom) som också va me såklart :P Sen åkte vi tillbaka till pite och har hunnit bråka lite med bredbandsbolaget.



Nu tänker jag lyssna på musik och dona på med lite grejer så länge foten klarar av det och kanske promenera å boka tvättstugan här någon dag framöver. Har ju som tänkt börja med höst städningen i veckan om nu allt går som jag hoppas.


Krama

Yes

Av mizzsunshine - 19 september 2009 15:34

Har äntligen sett klart andra sesången av dark angel :)


Nu då, kommer väl inte hända så mycket gissar jag. Tror jag ska gå ut och hjälpa min mor med nå grejs hon håller på att donar med där ute.


Har btw kommit på att jag ska göra om en del i min lägenhet. Nu inte allt på en gång, men undan för undan. Har tänkt att möbler och annat ska gå i svart och grått. så har som en början köpt en svart/grå filt som då ska vara i soffan:D ids int berätta allt annat men det kommer när tiden är inne.


Imorgon.. <3


Krama

Av mizzsunshine - 17 september 2009 20:47

Har lite utav rubrikbrist.


Sitter egentligen bara här och gör ingenting för stunden. Annars ser jag dark angel :P har sett mer än halva serien nu på bara nån dag. (har man lite å göra så). Mamma och Thomas tar reda på älg köttet han precis kom hem med. Bjöd katterna på några små slamsor, hur bra är det för katter att äta de måntro? Nova ville inte ha nå, hon tyckte nog att men herregud vad är de här förnått egentligen?. Men Dumbo däremot. mm mm mm såg de ut som han tyckte, han tugga för brinnande livet sen titta han mot bordet igen och ville ha mer *ler* Hunden ligger där under bordet och rensar om han rååka tappa ner något. Kan ju lova att man inte behöver städa golvet sen. hehe.


Nå vad har jag gjort idag då?

sett dark angel mesta delen av dagen(ovanligt?), gjort lite nytta och varit till samhället en snabbis.

Ikväll blir det väl inte så mycke gjort. hade tänkt göra en tidig kväll. Eller ja, tidig och tidig. Hade åtminstone tänkt läsa några kapitel ur boken sen hur lång tid det tar är ju en annan sak. (:


Längtar hem litegrann faktiskt.


Känner att det finns en massa måsten som jag verkligen borde ta itu med hemma. Häst städa. hur tråkigt det än låter så känns det underbart efteråt :D sofföverdraget, prydnadskuddarna, sängöverkastet och gardinerna tvättade, strykna och tillbaka satta och massa annat sånt. Nåja det får vänta ett tag till.


Min sjukskrivning går ut på söndag och då borde jag, enligt läkaren vara på benen igen, så att säga. Men jag tvivlar. Visst går det bättre nu, men långt ifrån bra.


Nu lite kaffe sen mer dark angel.


pussåkram.

Av mizzsunshine - 16 september 2009 15:45

Blev tagen på sängen imorse :D Alltså jag hade inte varken vaknat än mindre stigit upp när min far kliver in genom dörren *ler* Han kom förbi för att dricka kaffe när han ändå passerade genom abborträsk. Han skulle till piteå och kolla upp ryggen. så jag steg upp och drack kaffe, sen hoppa jag i kläderna och följde med honom. Bara för sällskapets skull. Inte så roligt att köra fram och tillbaka till piteå ensam, lite smått roligare om man är två iallfall. Han bjöd på dagens lunch i kafeterian på sjukan:) Nån slags fiskrätt, det var ganska gott, mättande också dessutom.


Nu sitter jag här och kollat mail och surrar lite med folk på msn. Tror att jag och mami ska fara å äta nå gott i samhället. mm mm mmm :)


annars hade jag ingenting att berätta för studen och det lär ju inte hända något speciellt i eftermiddag/kväll heller. ska nog kanske fortsätta se dark angel. Såg tre avsnitt igår så det är ett avsnitt kvar på första skivan. :P kanske hinner se det nu innan vi drar till samhället. :P Får se.


krama

Av mizzsunshine - 15 september 2009 21:26

När vi for till samhället åkte vi förbi brorsan och blev bjudna på middag. tog det lugnt och höll på att somna i soffan*ler* Diana var så söt. Hon tyckte att det var något annurlunda med mina ögon, hon hade inte lagt märke till det förut. Hon sa att mina ögon verkade som levande nu. jag sa att det berodde på sminket fast jag vet inte riktigt. kanske det också fast det finns nog en annan anledning till det! Vad det är förtäljer inte historien. Så då vet ni de, mina nyfikna läsare (:


Jag köpte andra sesången av Dark Angel idag, har sett första sesången tidigare och nu och vill så klart se den andra. Plus att jag vill ha den så att jag kan se den om och om igen :D som alla andra bra filmer/serier. Ska köpa även den första också när jag kommer åt den :D someday.


Allt för många gånger under dygnets timmar kommer jag på mig själv med att tänka på dig.

Presentation


This is me

Fråga mig

8 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
 
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14 15 16 17
18
19 20
21
22
23 24 25 26
27
28 29 30
<<<
September 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards